Tempaukset

M&M 12.10.2016 08:38

Skeittaavat markkinointimiehet keräsivät 7 000 euroa nuorten harrastukselle

Pasi Salminen
Kuvassa vasemmalta Tapauksen Timo Aalto, Rullalautaliiton Samu Karvonen, Barona Groupin Mikko Kivikoski, skeittilegenda Tony Hawk, Grainy Day Picturesin Wilson Kivelä, DDB:n Lauri vassinen ja Tapauksen Janne Hakkarainen.

Suomalaiset markkinointialan tekijät ja luovat suunnittelijat jännittivät Tony Hawkin edessä Business Sk8 For Good -tapahtumassa.

Mainostoimisto DDB Helsingin ja tapahtumamarkkinointiyritys Tapauksen järjestämä skeittitapahtuma kokosi viime perjantaina yhteen suomiskeittauksen veteraanit ja nykyiset markkinointivaikuttajat.

Nordic Business Forumin yhteydessä järjestetyn tempauksen osallistumismaksut lahjoitettiin vähäosaisten nuorten skeittiharrastuksen tukemiseen. Varoja kertyi noin 7 000 euroa.

Business Sk8 For Good -tapahtumassa kisasi nelisenkymmentä skeittaajaa 23 yrityksestä. Voittajaksi rullasi Grainy Day Pictures Oy:n edustaja Wilson Mäkelä.

Kisan päätuomarina toimi skeittilegenda, lajin 12-kertainen maailmanmestari Tony Hawk. Hän esiintyi myös päätapahtumassa Nordic Business Forumissa.

Järjestäjien mukaan idea tempaukseen syntyi havainnosta, kuinka "hämmästyttävän monella" markkinoinnin ja luovan suunnittelun alalla toimivalla suomalaisella on skeittitausta. Tapauksen Timo Aalto ja mainostoimisto DDB:n Lauri Vassinen kertovat, että tempauksen tarkoituksena oli ennen kaikkea pitää hauskaa ja "samalla antaa takaisin lajille ja kulttuurille", joka on ollut tärkeä osa luovuuden ja itseilmaisun kehittämisessä.

"Kyllähän se tietysti aika paljon kuumotti nousta laudalle ja kisaamaan, kun edellisestä kerrasta on vierähtänyt jonkin verran. Mutta ei sitä ihan joka päivä pääse skeittaamaan Tony Hawkille", Aalto kuvailee tunnelmia kisan jälkeen.

Nordic Business Forum järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa viime viikonloppuna 6.-7. lokakuuta 2016. Tempauksella kerätyt varat kanavoidaan tarvitseville yhteistyössä Suomen Rullalautaliiton kanssa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.