Politiikka

M&M 21.9. 12:51

Skittlesiltä tiukka vastaus Trumpin pojan pakolaistwiittiin: "Skittlesit ovat karkkia. Turvapaikanhakijat ihmisiä"

Kuvakaappaus Trump Jr:n twiitistä.

Donald Trump Jr vertasi twiitissään turvapaikanhakijoita myrkyllisiin karkkeihin.

Yhdysvaltojen republikaanipuolueen presidenttiehdokaan Donald Trumpin poika Donald Trump Jr twiittasi alkuviikosta närää herättäneen kuvan.

Kuvassa on kulhollinen Skittles-karkkeja ja teksti: ”Jos minulla olisi kulhollinen Skittlesejä ja sanoisin sinulle, että vain kolme niistä tappaa sinut. Ottaisitko kourallisen? Tämä on meidän ongelmamme Syyrian pakolaisten kanssa.”

Trump Jr on kirjoittanut twiittiin myös: ”Tämä kuva kertoo kaiken. Lopetetaan poliittisesti korrekti agenda, joka ei pistä Amerikkaa ensin ”trump2016”.

Maanantai-iltana Skittles oli nousussa Twitterissä yli 30 000 maininnalla. Trump Jr:n twiitillä puolestaan oli tuhansia tykkäyksiä ja uudelleen twiittauksia, kertoo Ad Age.

Skittlesiltä ei mennyt kauan ottaa kantaa Trump Jr:n kommenttiin.

”Skittlesit ovat karkkia. Turvapaikanhakijat ihmisiä. Meidän mielestämme tämä ei ole sopiva analogia. Pidättäydymme kunnioittavasti lisäkommenteista, sillä kaikki mitä sanomme, voidaan tulkita väärin markkinointina”, sanoo Skittlesin emoyhtiö Wrigley Americasin yritysasioiden varapuheenjohtaja Denise Young.

Tiistaiaamuna tunniste #SkittlesWelcome lähti nousuun Twitterissä Yhdysvalloissa.

Skittles näytti olevan haluton vetämään enemmän huomiota itseensä asiassa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

26.09.2016 16:30

MTV valitsi Koskiselle seuraajat

MTV:n talous- ja strategiajohtajan pestistä lähteneen Jani Koskisen tehtävät on järjestely uudella tavalla. Nyt tontti on jaettu kahdelle johtajalle.