Media

M&M 17.8.2015 08:46 päivitetty 4.2.2016 11:00

Speakersforum perustanut oman median puhuja-alalle

Kuvakaappaus Puheen Palo -sivustolta.

Puheen Palo -sivusto tarjoaa näköalapaikan puhujakulttuurista kiinnostuneille.

Ammattipuhujia välittävä yritys Speakersforum on perustanut puhujille ja puhujakulttuurista kiinnostuneille suunnatun Puheen Palo -sivuston.

Speakersforumin ylläpitämällä sivustolla jaetaan tietoa työelämästä ja sen ilmiöistä, kerrotaan tulevista tapahtumista ja herätellään keskustelua alan aiheista.

Yrityksen mukaan sivusto toimii kohtaamispaikkaa puhujille, asiakkaille, asiantuntijoille, medialle ja muille alasta kiinnostuneille. Tavoitteena on herättää kiinnostusta puhujakulttuuria kohtaan Suomessa.

"Me seuraamme puhuja-alaa näköalapaikalta, ja haluamme Puheen Palo -sivuston kautta antaa sen saman mahdollisuuden ihan kenelle tahansa, joka on kiinnostunut tapahtuma-alasta tai puhujakulttuurista", kertoo Speakersforumin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.