Nimitykset

M&M 8.2.2016 10:48 päivitetty 3.3.2016 15:39

SSAB:lle ulkoisen viestinnän johtaja Ovakosta

SSAB:n ulkoisesta viestinnästä ja mediasuhteista vastaava Viktoria Karsberg raportoi tehtävässä konsernin viestintäjohtaja Taina Kyllöselle.

Teräsyhtiö SSAB on nimittänyt Viktoria Karsbergin konserni-identiteetin ja viestinnän tiimiin ulkoisen viestinnän johtajaksi. Hänen vastuualueisiin kuuluvat ulkoinen viestintä ja mediasuhteet.

Karsberg raportoi tehtävässä konsernin viestintäjohtaja Taina Kyllöselle.

Karsberg siirtyy SSAB:lle koneenrakennusterästen valmistaja Ovakosta, jossa hän toimi konserniviestinnän johtajana. Ovakossa hän vastasi yhtiön brändin rakentamisesta sisäisesti ja ulkoisesti sekä viestintäorganisaation rakentamisesta.

Aiemmin Karsberg on työskennellyt vanhempana konsulttina PR-toimisto MSL:ssä, joka on osa JKL-yhtiötä. Hän on työskennellyt myös toimittajana muun muassa Expressenissä ja Aftonbladetissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.

Maksupalvelut

22.06.2017 09:36

Klarna Checkout -maksupalvelu yritysten käyttöön

Maksupalveluyritys Klarna tuo kuluttajille tutun nettimaksupalvelu Klarna Checkoutin yrityksille. Maksupalvelun avulla suomalaiset yritykset voivat ostaa tuotteita ja palveluita laskulla ilman yritysluottokortteja tai tilisopimuksia. Klarna toivoo palvelun helpottavan yrittäjien ja kauppiaiden työtä.