Kampanjat

M&M 18.5. 12:02

St1 latoi 101 teesiä puhtaan energian puolesta – kampanjan toteuttaa Dingle

Teesien kautta St1 kertoo oman näkemyksensä siitä, millaisilla keinoilla puhdasta, uusiutuvaa energiantuotantoa voidaan lisätä.

Markkinointiviestintätoimisto Dingle on suunnitellut ja toteuttaa energiayhtiö St1:lle läpi vuoden jatkuvan Puhtaan voiman vallankumous -kampanjan.

St1 kertoo pyrkivänsä korvaamaan fossiilista tuontienergiaa kotimaisilla uusiutuvilla energiantuotantovaihtoehdoilla.

Dinglen tekemään kampanjaan kuuluu 101 teesiä, jotka liittyvät energia- ja polttoainevalintojen lisäksi muun muassa väestönkasvuun ja kiertotalouteen. Teesien kautta St1 kertoo oman näkemyksensä siitä, millaisilla keinoilla puhdasta, uusiutuvaa energiantuotantoa voidaan lisätä.

Ensimmäisessä vaiheessa kampanja jalkautuu lisäksi sosiaaliseen mediaan ja St1-asemille.

Dinglen luova suunnittelija Juha Snellman kertoo, että kampanja nivoo yhteen St1:n liiketoiminnan eri puolia.

"St1:n brändistä löytyy tarttumapintaa jokaiselle suomalaiselle. Ylipäätään on upeaa nähdä, että brändi uskaltaa ottaa kantaa asioihin ja luoda arvoihin perustuvia kampanjasisältöjä", Snellman toteaa tiedotteessa.

St1:n markkinointitiimiä vetävän Vilma Westerlundin mukaan tarkoituksena on aloittaa keskustelu tärkeistä yhteisistä asioista.

"Kampanja nostaa laajasti esiin tekemistämme ohjaavia arvoja: osaamista, kunnianhimoa ja rohkeutta. Kaikki nämä piirteet löytyvät St1:stä yrityksenä, mutta ennen kaikkea meidän ihmisistämme. Tämänkin kampanjan toteutukseen osallistuu suuri määrä omaa henkilöstöämme organisaation eri alueilta", Westerlund toteaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).