Yhteistyöt

M&M 8.2. 09:28 päivitetty 3.3. 15:39

Starbucks ja Spotify syventävät yhteistyötään - kahvilamusiikkia suoraan soittolistoille

Starbucks

Starbucksin mobiilisovelluksen avulla asiakkaat voivat jatkossa löytää kahviloissa soivia kappaleita Spotifysta ja tallentaa niitä soittolistalle myöhempää kuuntelua varten.

Kahvilaketju Starbucks ja musiikin suoratoistopalvelu Spotify alkavat tarjota Starbucksin kahvila-asiakkaille Yhdysvalloissa mahdollisuutta yhdistää kahviloissa soivaa musiikkia suoraan omille Spotify-soittolistoilleen.

Starbucksin mobiilisovelluksen avulla asiakkaat voivat jatkossa löytää kahviloissa soivia kappaleita niistä ja tallentaa niitä Spotify-soittolistalleen myöhempää kuuntelua varten. Käyttäjillä on myös mahdollisuus klikata tykkäävänsä kappaleesta, ja kävijöiden mielipiteitä voidaan hyödyntää kahviloiden soittolistoja laadittaessa.

Tavoitteena on saada ihmiset liittymään sekä Starbucksin kanta-asiakasjärjestelmään että Spotifyhin, ja toisaalta tehdä kahvilakäynnistä interaktiivisempi.

"Yhdistämme fyysisen ja digitaalisen ja tarjoamme uusia mahdollisuuksia Spotifylle, joka jatkaa kasvuaan kansainvälisesti. Annamme asiakkaillemme enemmän valtaa ja artisteille maailman suurimman näyttämön, jossa jakaa kykyjään", Starbucksin toimitusjohtaja Howard Schultz kommentoi The Drumin mukaan.

Starbucks ja Spotify aloittivat yhteistyön maaliskuussa 2015. Kahvilaketju lopetti CD-levyjen myynnin 20 vuoden jälkeen, ja kahviloissa on siitä lähtien kuultu musiikkia Spotifyn kautta. Levymyynti oli aiemmin yhtiölle tärkeä osa liiketoimintaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Suhdannekatsaus

23.10.2016 09:15

Mediatoimistot potkivat rajojaan

Mediatoimistot ovat asiakkaidensa markkinointianalyytikkoja ja -konsultteja, mutta haluavat vielä läheisemmän suhteen.

Brändien arvostus 2016

23.10.2016 14:11

Aku Ankan viehätysvoima ei laske

Sympaattiselle Nalle Puhille omistettu lehti putosi kolmen kärjestä Brändien arvostus -tutkimuksessa.