Uratie

M&M 1.3.2016 12:00 päivitetty 3.3.2016 15:39

Stefan Möller saa jatkaa Euroopan radioalan järjestön puheenjohtajana

Colourbox

Stefan Möller valittiin Euroopan radioalan kattojärjestön puheenjohtajaksi kolmannelle kaksivuotiskaudelle.

RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller on valittu jatkamaan Eurooppalaisen radioalan kattojärjestö AER:n (Association of European Radios) puheenjohtajana.

Ensimmäisenä suomalaisena tehtävään jo vuonna 2012 nimitetty Möller valittiin nyt kolmannelle kaksivuotiskaudelle.

AER:n tavoitteena on kehittää kaupallisten radiokanavien toimintaedellytyksiä Euroopassa ja toimia edunvalvojana 4 500 eurooppalaiselle radioasemalle.

"Jäsenistölle on tärkeää, että jatkamme luotua toimintatapaa niin liiton johdossa kuin vaikuttamistyössä. Meillä on melko uusi EU-parlamentti, joka valmistelee parhaillaan toimialalle tärkeitä uudistuksia. Siksi jatkuvuus ja sujuva dialogi EU-päättäjien kanssa on juuri tällä hetkellä äärimmäisen tärkeää", Möller linjaa.

AER:n uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin sveitsiläinen Fredrik Stucki. Varapuheenjohtajina jatkavat tanskalainen Marianne Bugge Zederkof sekä englantilainen Matt Peyton. Liiton pääsihteeriksi valittiin saksalainen Julia Maier-Hauff. AER:n toimiston johtajana Brysselissä toimi ranskalainen Vincent Sneed.

Möller on työskennellyt RadioMedia ry:n toimitusjohtajana vuodesta 2007. RadioMedia toimii suomalaisen kaupallisen radiotoimialan edunvalvonta- ja markkinointiliittona.