Liputuspäivät

M&M 13.1. 18:00

Suomalaiselle saunakulttuurille puuhataan liputuspäivää

Colourbox

Kansalaisadressiin on tarkoitus kerätä 100 000 nimeä.

Suomen saunaseura ja Sauna from Finland -yritysverkosto keräävät Suomen satavuotisjuhlavuoden aikana kansalaisadressin, jonka tarkoitus on vaikuttaa sisäministeriö siitä, että suomalaisen saunan päivästä pitää tehdä virallinen liputuspäivä.

Tavoitteena on saada kasaan peräti 100 000 nimeä. Suomalaisen saunan päivää on juhlittu vuosittain kesäkuun toisena lauantaina jo 30 vuoden ajan.

"Sauna on arvostettu osa suomalaisuutta. Tänä vuonna juhlitaan sekä Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä että Suomen saunaseuran 80-vuotista taivalta", Suomen saunaseuran varapuheenjohtaja Jussi Niemelä sanoo.

 

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.