Matkailu

M&M 5.10. 13:40

Suomalaiset arvostavat kaupunkilomia – tämä kohde on vankkumaton ykkönen

Colourbox
Kuvassa New Yorkin Times Square.

Yli 20 000 suomalaismatkailijaa antoi arvosanat matkakohteista, hotelleista ja lentoyhtiöstä Mondo Top 50 -kyselyssä. Suomalaiset matkailijat ovat kyselyn perusteella tällä hetkellä erityisen innostuneita kaupunkikohteista.

Matkailulehti Mondon vuosittaisessa Mondo Top 50 -matkakyselyssä kaupungit ottivat kärkipaikat niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin kymmenen parhaan matkakohteen listalla.

"New York on suurkaupunkien vankkumaton ykkönen, ja Euroopan isot suosikit, kuten Pariisi, Lontoo, Berliini, pitävät pintansa. Tänä vuonna kyselyssä näkyy myös Aasian isojen kaupunkien nousu. Niitä mahtuu arvostetuimpien kaupunkien top 10 -listalle peräti kolme: Singapore, Tokio ja Bangkok", Mondon päätoimittaja Kati Kelola sanoo.

Mondo Top 50 -matkakysely tehtiin nyt neljättä kertaa. Kyselyssä suomalaiset matkailijat antavat arvionsa kaupungeista, rannoissa, kotimaankohteista, lentoyhtiöistä ja hotelleista. Kyselyyn osallistui peräti 20000 matkailijaa.

"Saamme kyselyn avulla paljon arvokasta dataa suomalaisten matkailutottumuksista", Kelola kertoo tiedotteessa.

”Matkailijat saavat kyselystä myös hyödyllistä apua matkapäätöstensä tekemiseen. Vertaisarviot ja suositukset ovat matkailun ydintä”, Kelola lisää.

Vuonna 2002 perustettu Matkailulehti Mondo kuuluu A-lehdet-konserniin.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö