Ohjelmistot

M&M 15.2. 08:54

Suomalaisyhtiö listattu yhdeksi trendikkäimmistä pilviohjelmistojen toimittajista

Outi Järvinen
M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Computer Reseller News (CRN) on listannut ohjelmistoyhtiö M-Filesin 20 trendikkäimmän ja "cooleimman" pilviohjelmistojen toimittajan joukkoon vuonna 2017. M-Files on nostettu listalla sijalle 8. Asia käy ilmi M-Filesin keskiviikkona julkistamasta tiedotteesta.

Computer Reseller Newsin 100 Coolest Cloud Computing Vendors -lista on tarkoitettu ratkaisutoimittajille tarjoamaan kattavan tiedon erilaisista pilvipohjaisista ohjelmistoista sekä teknologioista.

CRN korostaa, että pilvipalvelut ja -ohjelmistot tehostavat liiketoiminnan kehittämistä sekä nopeuttavat työntekijöiden työskentelyä. Osa listalle nostetuista toimittajista on CRN:n mukaan edelläkävijöitä tuoteratkaisujensa osalta – osalla taas on kyky laajentaa pilvipalveluiden käyttöönottoa.

"Meistä on hienoa, että CRN on nostanut M-Filesin "todella cooliksi" pilviohjelmistojen toimittajaksi tänä vuonna. Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Pilvipalveluiden avulla tämä muutos on nopea ja helppo tehdä", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Files Oy on suomalainen tiedonhallintaohjelmistoja kehittävä ja myyvä ohjelmistoyhtiö. Aiemmin yhtiö toimi nimellä Motiivi Oy.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).