Ohjelmistot

M&M 15.2. 08:54

Suomalaisyhtiö listattu yhdeksi trendikkäimmistä pilviohjelmistojen toimittajista

Outi Järvinen
M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Computer Reseller News (CRN) on listannut ohjelmistoyhtiö M-Filesin 20 trendikkäimmän ja "cooleimman" pilviohjelmistojen toimittajan joukkoon vuonna 2017. M-Files on nostettu listalla sijalle 8. Asia käy ilmi M-Filesin keskiviikkona julkistamasta tiedotteesta.

Computer Reseller Newsin 100 Coolest Cloud Computing Vendors -lista on tarkoitettu ratkaisutoimittajille tarjoamaan kattavan tiedon erilaisista pilvipohjaisista ohjelmistoista sekä teknologioista.

CRN korostaa, että pilvipalvelut ja -ohjelmistot tehostavat liiketoiminnan kehittämistä sekä nopeuttavat työntekijöiden työskentelyä. Osa listalle nostetuista toimittajista on CRN:n mukaan edelläkävijöitä tuoteratkaisujensa osalta – osalla taas on kyky laajentaa pilvipalveluiden käyttöönottoa.

"Meistä on hienoa, että CRN on nostanut M-Filesin "todella cooliksi" pilviohjelmistojen toimittajaksi tänä vuonna. Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Pilvipalveluiden avulla tämä muutos on nopea ja helppo tehdä", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Files Oy on suomalainen tiedonhallintaohjelmistoja kehittävä ja myyvä ohjelmistoyhtiö. Aiemmin yhtiö toimi nimellä Motiivi Oy.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.

Media

21.07.2017 09:32

Alma Median tulos parani odotetusti

Mediatalo Alma Median oikaistu liikevoitto kasvoi lähes 34 prosenttia vuodentakaisesta huhti-kesäkuussa. Tulosta paransivat etenkin Alma Marketsin vahva kasvu Tšekissä sekä kustannussäästöt.