Suomi-brändi

M&M 23.9. 12:35 päivitetty 23.9. 13:36

Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmassa on jo yli 1 700 hanketta

Suomen satavuotis juhlavuoden viestintäkumppanina toimii SEK ja markkinointiviestinnän kumppanina Miltton.

Perjantaina 23. syyskuuta Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden alkuun on tasan sata päivää.

Vuonna 2017 Suomessa järjestetään kymmeniä tuhansia tilaisuuksia Yhdessä-teemaan liittyen. Satavuotisjuhlat näkyvät myös ulkomailla, kun suomalaisuutta juhlistetaan viidellä mantereella 70 maassa.

"Pelkästään ohjelman valmisteluvaihe on yhdistänyt tekijöitä ja toimijoita yli rajojen ja synnyttänyt valtavasti uutta yhteistyötä. Vuoden tavoitteena on lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteiskunnassamme, ja yhdessä tekeminen auttaa sen saavuttamisessa", kertoo juhlavuoden pääsihteeri Pekka Timonen tiedotteessa.

Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmassa on tällä hetkellä yli 1 700 hanketta, joiden toteuttamisessa on mukana yksittäisiä kansalaisia, järjestöjä, kuntia, kaupunkeja, valtio, yrityksiä ja muita erilaisia yhteisöjä.

Juhlavuoden ohjelmaa on rakennettu kaikille avoimella ohjelmahaulla.

”Satavuotisjuhlavuosi on meille myönteisen muutoksen tekijä, joka vie Suomea eteenpäin. On ilo kertoa Suomen saavutuksista ja vahvuuksista niin Suomessa kuin kansainvälisestikin", juhlavuoden valtuuskunnan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä sanoo.

Juhlavuosi käynnistyy uudenvuoden aattona ja huipentuu itsenäisyyspäivän alla joulukuussa 2017.

Mukaan juhlavuoden suunnitteluun voi hakea täältä. Juhlavuoden ohjelmaa voi tarkastella täällä.

Suomen satavuotisjuhlallisuuksia vuonna 2017 luotsaavan Suomi 100 -hankkeen viestintäkumppaniksi on valittu SEK ja markkinointiviestinnän kumppaniksi Miltton-ryhmä.

Juhlavuosi näkyy myös somessa tunnisteilla SuomiFinland100, #Suomi100 ja #Finland100. Suomi 100 -juhlavuoden verkkosivut löytyvät täältä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Vaihtoehtokustantaminen

28.09.2016 15:02

Ilja Janitskin aikoo hakea turvapaikkaa

"Puolustan oikeutta Suomen 'viralliseen' eriävään mielipiteeseeni vaikka hengelläni", sanoo MV-lehden kustantaja.