SUORATOISTOPALVELUT

M&M 14.7. 14:49

"Suoratoistosta tulee uudelle katsojasukupolvelle itsestäänselvyys" - MTV:n uusi ohjelmasopimus tuo lapsille lisää viihdettä

MTV:n C More -suoratoisopalveluun tulee runsaasti lisää lastenohjelmia SF Filmsin kanssa solmitun sopimuksen myötä.

MTV:n suoratoistopalvelu  C More on tehnyt ohjelmasopimuksen ruotsalaisen Svensk Filmindustri AB:n kanssa.

Sopimuksen myötä SF Filmsin lastensisältö lisätään C Moren viihdekirjastoon valikoimaan kesän aikana.

Sopimus tuo palveluun niin uutta lastentuotantoa kuin tunnettuja ruotsalaisklassikoitakin, kuten kirjailija Astrid Lindgrenin tarinoihin perustuvia sarjoja ja elokuvia, kuten Vaahteramäen Eemeli-, Ronja ryövärintytär- ja Peppi Pitkätossu- elokuvat sekä Peppi Pitkätossu- ja Katto-Kassinen -animaatiosarjat.

MTV:n mukaan että lastenohjelmat ovat palvelun suosituimpia. Keväällä lanseerattu uusi kotimainen C More toi esimerkiksi maaliskuussa viihdekirjastoonsa uudistetun Muumilaakson tarinoita -sarjan, joka on ilmestymisestään saakka ollut suoratoistopalvelun viiden katsotuimman sisällön joukossa.

Sopimus on konkreettinen esimerkki siitä, että lapset ovat C Moren ohjelmaostoissa aivan yhtä tärkeässä asemassa kuin aikuisetkin, kertoo MTV Oy:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava Johannes Leppänen tiedotteessa.

"Lastenohjelmissa konkretisoituu suoratoistopalveluiden parhaat puolet, sillä niitä voi katsoa missä ja miten vain", Leppänen sanoo tiedotteessa.

"Pian lapsille on vaikea perustella aikataulutettujen televisio-ohjelmien tarkoitusta, kun suoratoistosta tulee uudelle katsojasukupolvelle itsestäänselvyys."