Yhteistyöt

M&M 18.2.2016 11:49 päivitetty 3.3.2016 15:39

Taaleri tukee HJK:ta - Akatemialle 90 000 euroa

Colourbox

Taalerin tuella HJK Akatemia pyrkii saamaan nuoria pelaajia ulkomaisiin seuroihin.

Finanssitalo Taaleri on solminut kolmivuotisen sopimuksen jalkapalloseura HJK:n kanssa. Taaleri tukee HJK Akatemiaa 90 000 eurolla.

HJK:n mukaan sen Akatemian tarkoitus on olla "paras reitti nuorelle jalkapalloon panostavalle pelaajalle toteuttaa unelmansa". HJK uskoo, että tarpeeksi varhain aloitettu työ nuorten kanssa parantaa merkittävästi mahdollisuutta päästä kotimaisen sarjan kautta Euroopan sarjoihin.

Tällä hetkellä HJK:n kautta nousee nuoria maajoukkueisiin ja omaan Veikkausliigaan.

"Kotimainen perustoiminta ei tuota pelaajille ja seuralle järkevän kokoluokan mahdollisuuksia siihen tehtäviin satsauksiin nähden. Siksi nuorisotoiminnasta lähtien pitää pystyä asettamaan rima kansainväliselle tasolle. Pelaajien saaminen ulkomaisiin seuroihin on siihen satsaavien perheiden ja seuran etu", HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen kertoo tiedotteessa.

Muurisen mukaan muissa Pohjoismaissa on onnistuttu Suomea paremmin panostamaan nuorisotoimintaan.

"Nyt Taalerin yhteistyökumppaniksi tulon myötä meillä on syytä odottaa huomattavasti parempia tuloksia kaikille jo seuraavan kolmen vuoden sisällä", Muurinen toteaa.

Taalerin panostus kolmelle vuodelle on yhteensä 90 000 euroa. Varat kohdennetaan B-ikäluokan Akatemiajoukkueeseen.

"Harvalla alalla tehdään näin merkittäviä panostuksia jo nuorena varsin pienin uraodotuksin. On vähintä, että perheiden ja seuran tuotto-odotus panostuksiin nähden on järkevä ja viitekehys tukee onnistumisen mahdollisuutta. Taaleri haluaa olla mahdollistamassa sekä nuorten unelmien toteuttamista että suuremmassa kuvassa suomalaisen erityisosaamisen kansainvälistymistä. Vaikka panostuksemme on osa yhteiskuntavastuutamme, näemme tällä markkinalla myös hyvät kasvuodotukset", kertoo Taalerin varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.