Yhteistyöt

M&M 11.2.2016 08:04 päivitetty 3.3.2016 15:39

Tabloidiin siirtyneet Itä- ja Länsi-Savo saavat uudet lukijapaneelit

Noora Penttinen
Länsi-Savo-konsernin lehtiä.

Kärkimedia laajentaa yhteistyötään tutkimusyritys RAM:n kanssa.

Tutkimusyritys RAM perustaa Kaakon Viestintään kuuluville, helmikuun alussa tablodiin siirtyneille Itä-Savolle ja Länsi-Savolle uudet lukijapaneelit. Lehdet ovat osa Kärkimedian verkostoa.

RAM on jo aiemmin kehittänyt Kaakon Viestinnän Kouvolan Sanomiin, Kymen Sanomiin ja Etelä-Saimaa -lehteen vakioituja ja räätälöityjä tutkimustyökaluja ja online-pohjaisen tutkimussovelluksen. Kärkimedian kanssa RAM on tehnyt yhteistyötä jo kymmenen vuoden ajan.

"Kärkimedia ja aluemediat ovat meille vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka tutkimustoiminnan kehittämiseen olemme vahvasti sitoutuneita. Maailman laajimpiin kuuluva viitetietokantamme sekä kattava Suomen aluemedioiden tietopankki antavat arvokasta tietoa mediaympäristön toimivuudesta ja mainonnan tehoista", RAM:n Suomen toimitusjohtaja Irene Haikonen kertoo tiedotteessa.

Etelä-Saimaalla, Kouvolan Sanomilla, Kymen Sanomilla, Länsi-Savolla ja Itä-Savolla on yhteensä 286 000 lukijaa.

Kärkimedia Paneeli koostuu 28 lehtikohtaisesta lukijapaneelista, joissa on mukana kaiken kaikkiaan 12 000 lukijaa. Kärkimedian kokonaistutkimusmäärä vuosittain on noin 100 ja yhdessä tutkimuksessa on aina keskimäärin 3-4 lehteä mukana.

Tutkimuksissa kysytään kuluttajien näkemyksiä mainonnasta, viestien sisällöstä ja luovasta toteutuksesta. Tutkimustulosten avulla pyritään löytämään ne mainonnan elementit, joilla rakennetaan brändiä tai saadaan aikaan toimintaa. Paneelia voi hyödyntää myös mainonnan esitestaamiseen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.