Nimitykset

M&M 14.1. 13:12

Takaisin arkeen - vuoden ensimmäinen nimityskattaus

Colourbox

Kiinnostavimmat markkinoinnin, viestinnän, muotoilun ja media-alan nimitykset julkaistaan M&M:n verkossa kerran viikossa.

Toimituksen tietoon ovat tällä viikolla saapuneet seuraavat nimitykset:

Veera Siivonen on valittu Helsingin Sanomien markkinointijohtajaksi 1. helmikuuta 2017 alkaen. HS:n sisältömarkkinointipäälliköksi on lisäksi nimitetty Niina Käkelä 22. joulukuuta alkaen.

Mediatoimisto Maxus Finlandin operatiiviseksi johtajaksi sekä GroupM:n johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Mikko Peltomäki. Hän aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta.

Suomen Digimarkkinoinnin uutena myyntijohtajana aloittaa Marko Jalkanen. Hän työskenteli ennen Nordic Business Forumin myyntijohtajana.

Suomen Digimarkkinoinnin myyntijohtaja Niko Lahtinen siirtyy kaupalliseksi johtajaksi.

Jari-Pekka Lehtonen on nimitetty Planexin myynti- ja kehitysjohtajaksi. Intrum Justitian markkinointipäällikkönä toiminut Mikko Dammert taas on nimitetty Planexin markkinointijohtajaksi.

Mirva Antila aloitti IBM Suomen historian ensimmäisenä naistoimitusjohtajana.

Bob the Robot on vuodenvaihteessa rekrytoinut riveihinsä uuden strategiajohtajan Jani Leppäsen. Leppänen siirtyy Bob the Robotiin SEKistä, jossa hän on työskennellyt muun muassa asiakkuusjohtajana.

Bob the Robot palkkasi myös uuden AD:n Tuukka Paikkarin. Paikkari on työskennellyt Avauksessa.

Aller Median sisältömarkkinointiyksikön Aller Ideasin kehityspäälliköksi on nimitetty Niina Korhonen. Korhonen on aiemmin työskennellyt SOK:lla, jossa hän on vastannut Yhteishyvä-brändin sisältötiimin vetämisestä ja brändin uudistuksesta.

Journalisti ja tietokirjailija Johanna Korhonen on nimitetty kirjankustantamo Maahengen taiteelliseksi johtajaksi eli kustantajaksi.

Yhtiö on Korhoselle entuudestaan tuttu, sillä hän on ollut Maahengen hallituksen jäsen vuodesta 2010.

Tarja Gromov toimii Vaasan yliopiston markkinointi- ja viestintäpäällikkönä 9. tammikuuta 2017 alkaen.

Jussi Eronen ja Salla Vuorikoski aloittavat Suomen Kuvalehdessä ensi viikon maanantaina 16. tammikuuta - Eronen toimituspäällikkönä ja Vuorikoski toimittajana.

Kasvumarkkinointitoimisto Aava & Bang saa helmikuun alussa toimitusjohtajakseen Pete Okkosen. Nykyinen toimitusjohtaja Hanna Kallio siirtyy maaliskuussa 2017 rakennus- ja kiinteistöalalla toimivan Vaskisepät Oy:n toimitusjohtajaksi.

Ville Nurmi aloitti 1. tammikuuta 2017 partnerina ja suorahakukonsulttina Jaakko Lehto Executive Search Oy:ssä.

Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt Jenni Hurmerinnan yrityksen media- ja viestintävastaavaksi vuoden alusta lähtien.

Markkinointipäällikkönä IT-konsultointia tarjoavassa Enfo Oyj:ssä työskennellyt Kristiina Salo siirtyy Somecoon sisältöstrategiksi.

Jyrki Utriainen on nimitetty sanomalehti Karjalaisen toimituspäälliköksi. Utriainen aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun alussa. Nykyinen toimituspäällikkö Kari Kontkanen jää nykyisestä tehtävästään eläkkeelle heinäkuussa.

Jos haluat osaajasi listalle, lähetä sähköpostia toimitus@marmai.fi.