Ruoka

M&M 17.2. 13:02

Tampereelle avattiin "aivan uudenlainen ruokapaikka"

Tampereen länsipuolella Lielahden kaupunginosassa avattiin viime viikonloppuna ravintola BeefKing.

Pihveistään tunnettu BeefKing sijaitsee ennestään Lempäälän Ideaparkissa ja tätä nykyä myös Lielahtikeskuksessa.

"BeefKing tuo kauppakeskittymään aivan uudenlaisen ruokapaikan. Se on mutkaton koko perheen ravintola, jonne on helppo tulla kaupoilta levähtämään tai poikkeamaan lounaalle kesken työpäivän", kertoo  Restamax Oyj:n ruokaravintoloiden linjajohtaja Saija Mattila.

Ravintolassa halutaan Restamax Oyj:n julkaiseman tiedotteen mukaan panostaa myös lasten viihtyvyyteen.

"Meille on tärkeää, että perheen yhteinen ruokahetki on mieluinen ja ravintolaan onkin piakkoin tulossa esimerkiksi lastennurkkaus, Mattila jatkaa.

BeefKing pohjaa vahvasti amerikkalaiseen keittiöön. Tuhdimpien pihviannosten lisäksi ruokalistalta löytyy ravintolan mukaan kuitenkin myös kevyitä vaihtoehtoja. Näihin sisältyy muun muassa salaattipöytä.

"Listalla on myös ruokaisampia salaatteja, joiden täytteeksi voi valita lohta, halloumia tai kanaa", kertoo ravintolapäällikkö Saila Sainio.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.