Palkinnot

M&M 18.10.2016 12:53

Tapahtumantekijät nappasi voiton Pietarissa

Tapahtumantekijät
Tapahtumantekijät Oy:n yhteyspäällikkö Kati Sorjanen ja tuottaja Arttu Kallio ottivat palkinnon vastaan.

Tiedolle suunniteltu Boxway-konsepti vei Meeting Design -sarjan voiton EuBeassa.

Tapahtumatoimisto Tapahtumantekijät Oy:n suunnittelema Boxway-konsepti on voittanut eurooppalaista tapahtumasuunnittelua palkitsevan EuBea-kilpailun Meeting Design -sarjan.

Tapahtumantekijät kehitti Boxway-konseptin Tieto Oyj:n sisäiseen kick off -tapahtumaan, joka toteutettiin Prahassa maaliskuussa 2016. Konseptin ytimessä ovat valkoiset pahvilaatikot, jotka toimivat liikuteltavina istuimina, rakennuspalikoina, lavasteina, pelivälineinä sekä piirustuspintoina.

Tiedon tapahtumassa laatikoita hyödynnettiin esimerkiksi pelillistämisessä, yhteiskehittämisessä ja valmennuksessa.

"Boxway on konsepti, joka vaatii sekä tuottajalta että asiakkaalta rohkeutta ja heittäytymistä, ja juuri siksi se on niin tuloksellinen", tuottaja Arttu Kallio sanoo tiedotteessa.

Tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumantekijät Oy on keskittynyt yritys- ja yhteisötapahtumien suunnitteluun, tuotantoon ja ohjaukseen. Toimisto on perustettu vuonna 1992, ja yhtiön toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Euroopan luovimpia ja innovatiivisimpia tapahtumia palkitsevaan EuBea-kilpailuun osallistui tänä vuonna yhteensä 276 kilpailuhakemuksella 112 tapahtumatoimistoa 22:sta maasta.

Palkinnot jaettiin perjantaina 14. lokakuuta Pietarissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.