Nimitykset

M&M 5.10. 10:04

Timo Huhtamäestä Tori.fi-markkinapaikan kasvusta vastaava johtaja

Tori
Timo Huhtamäki on aiemmin toiminut markkinointijohtajan tehtävissä Harvia-konsernissa, Raisio-konsernissa ja Biolan Groupissa.

Schibsted Media Group on nimittänyt MBA Timo Huhtamäen Tori.fi:n kasvusta vastaavaksi johtajaksi. Huhtamäki aloitti Torin markkinapaikkajohtajana (Marketplace Lead) lokakuun alussa.

Timo Huhtamäellä on vahva kokemus brändi-, kuluttaja- ja B2B-markkinoinnista. Hän on ennen Toria toiminut markkinointijohtajan tehtävissä Harvia-konsernissa, Raisio-konsernissa ja Biolan Groupissa.

"Timo tuo meille laajaa, eri toimialojen tuntemusta sekä markkinointi- ja liiketoimintaosaamista yhdistävää täydennystä, jota Tori tarvitsee kasvaakseen verkon kauppapaikkana seuraavalle tasolle. Panostamme nyt muun muassa autoihin ja jatkossa myös asuntoihin ja työpaikkoihin", Tori.fi:n toimitusjohtaja Juha Meronen kertoo tiedottessa.

Vertaiskauppa kasvaa ja valtavirtaistuu. Taustalla on kuluttajakäyttäytymisen pysyvä muutos, erityisesti hybridikuluttamisen, ekologisuuden ja kiertotalouden trendit. Verkossa tottuneesti asioivat kuluttajat vaativat yhä enemmän käyttäjäkokemukselta ja arvostavat sujuvuutta.

Huhtamäen mukaan Toria käyttää 2,1 miljoonaa suomalaista. Markkinapaikan kehittämisen kannalta keskiössä on hänen näkemyksensä mukaan asiakaskokemus.

"On selvää, että isossa roolissa Torin kasvussa on käyttäjäkokemuksen kehittäminen huippuunsa", Timo Huhtamäki sanoo.

Torissa käydyn kaupan vuotuinen kokonaisarvo (GMV, gross merchandise value) on tällä hetkellä yli puoli miljardia euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.