Lanseeraukset

M&M 19.10.2016 09:10

Tove Janssonin freskot koristavat Suomi 100 -viinejä

Altia

Altia kokosi Suomen itsenäisyyttä juhlistavan viinisarjan yhdessä asiantuntijaraadin kanssa.

Alkoholitalo Altia on lanseerannut Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Wine Gallery -nimisen Suomi 100 -viinisarjan.

Juhlavuoden viinien etiketeissä nähdään Muumeistaan tunnetumman Tove Janssonin vuonna 1947 maalaamat freskot Juhlat maalla ja Juhlat kaupungissa. Alun perin Helsingin kaupungintalon ruokasaliin maalaamillaan värikkäillä freskoilla Jansson halusi kuvata joie de vivreä, elämäniloa, jota kaivattiin sodasta toipuvassa maassa.

Altia halusi toteuttaa Suomi 100 -juhlavuoden virallista Yhdessä-teemaa viinisarjan kokoamisessa.

"Halusimme luoda viinisarjan, joka sopisi kaikille suomalaisille. Siksi kutsuimme koolle joukon viinien huippuasiantuntijoita, joiden tehtävänä oli valita sokkomaistamalla paras puna- ja valkoviini sekä samppanja", Altia Finlandin markkinointijohtaja Kaisa Uschanoff-Alasaari kertoo tiedotteessa.

Sommeliereista ja viiniasiantuntijoista koostunut raati valitsi lopulliset juhlaviinit kahdentoista puna- ja valkoviinin sekä kahdeksan samppanjan joukosta huhtikuussa 2016 järjestetyssä sokkomaistatuksessa.

Wine Gallery Suomi Finland 100 -juhlaviinit ovat saatavilla Alkoista marraskuun 21. päivän jälkeen. Valtioneuvoston kanslian alainen Suomi 100 -hanke on myöntänyt viineille virallisen Suomi 100 -statuksen.

Altian omistaa Suomen valtio. Talon omiin brändeihin kuuluvat muun muassa Blossa, Chill Out, Koskenkorva, Larsen, Renault ja Xanté.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.