Kampanjat

Jani Niipola 10.1. 19:06

"Tule yökylään Suomeen, Herää Pariisissa"

Colourbox

Suomalainen pop up -hotelli houkuttelee yöpyjiä Institut Finlandaisin tiloissa.

"Tule yökylään Suomeen. Herää Pariisissa." Näin mainostaa Pariisiin avattu suomalainen pop up -hotelli.

Pariisin kehuttu Insititut Finlandais yllättää jälleen avaamalla instituutissaan pienen mökkikylän, joka kuuluu Lontoon, Berliinin ja Benelux-maiden suomalaisten kulttuuri-instituuttien kanssa Mobile Home 2017 -yhteishankkeeseen.

Koti sijaitsee Suomen kulttuuri-insitituutin tiloissa tammikuusta toukokuuhun.

Tavallisten pariisilaisten ja turistien on mahdollista vuokrata designer Linda Bergrothin suunnittelemasta Koti-hotellista huone yöksi. Varaamista ja hankkeen markkinointaa helpottaa Institut Finlandaisin yhteistyö Airbnb:n kanssa, jonka valikoimasta Pariisin Koti löytyy jo nyt.

Kodin kuuteen puuaittaan mahtuu joka yö yhteensä 12 asiakasta. Luvassa on suomalaisia elämyksiä konserteista elokuvanäytöksiin ja ruokakulttuuriin tutustumiseen. Päivisin installaatioon on vapaa pääsy, Airbnb:n mukaan yhden hengen huoneen hinnat alkavat noin 90 eurosta.

Mobile Home 2017 -projektissa jokaisella kulttuuri-instituutilla on oma projektinsa. Pariisin Koti esittelee samalla myös suomalaista designia, sillä huone on varustettu muun muassa suositun Lapuan Kankurien lakanoilla. 

Projekti huipentuu kesällä 2017, kun kaikki viisi projektia tuodaan Helsinkiin. Koti avautuu Valkoisessa salissa Torikortteleissa loppukesästä.

Lähde: Kauppalehti

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

26.09.2017 13:01

Ylen huonot selitykset

Väliaikaisen päätoimittajan Marit af Björkestenin tapa puolustella virheitä ei vakuuttanut. Yle Uutisten uusi pomo voi ottaa mallia koripallokentiltä.

Kauppa

26.09.2017 13:41

Franchising-ketjut aikovat kasvaa roimasti

Franchising-alan tiistaina julkaiseman kasvuselvityksen mukaan alan yritykset ennakoivat selvästi ripeämpää kasvua kuin pk-yritykset keskimäärin.