Brändit

M&M 20.3. 09:52

Tunnusta rakkautesi vessapaperilla - Lambi keräsi suomalaisten salaisia tuntoja

Lambi tuo rakkausaiheiset paperit kauppojen hyllyille jo viidettä kertaa.

Pehmopaperibrändi Lambi on painanut uusiin wc- ja talouspapereihinsa suomalaisten omia rakkausrunoja ja -tarinoita. Kyseessä on jo viides kerta kun brändi hyödyntää rakkausteemaa tuotelanseerauksessa.

Tempaus tekstien keräämiseksi järjestettiin yhdessä Radio Aallon kanssa keväällä 2016. Tuolloin suomalaisia pyydettiin sanoittamaan rakkauttaan ja lähettämään sanomatta jääneitä rakkauden sanoja.

Lambi kertoo vastaanottaneensa satoja puolisoille, salaiselle rakastetulle, ystävälle, vanhemmille ja lapsille osoitettuja tunnustuksia.

Lambi myös vinkkaa erikoispapereiden käyttötarkoituksia: ne käyvät muun muassa hääjuhlissa vessapaperiksi tai iltapalapöytään, mökkituliaiseksi tai jopa oman rakkaudentunnustuksen inspiraatioksi.

Lambi Rakkauspaperit lanseerataan huhtikuussa ja ne ovat myynnissä heinäkuun loppuun.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).