Brändit

M&M 20.3. 09:52

Tunnusta rakkautesi vessapaperilla - Lambi keräsi suomalaisten salaisia tuntoja

Lambi tuo rakkausaiheiset paperit kauppojen hyllyille jo viidettä kertaa.

Pehmopaperibrändi Lambi on painanut uusiin wc- ja talouspapereihinsa suomalaisten omia rakkausrunoja ja -tarinoita. Kyseessä on jo viides kerta kun brändi hyödyntää rakkausteemaa tuotelanseerauksessa.

Tempaus tekstien keräämiseksi järjestettiin yhdessä Radio Aallon kanssa keväällä 2016. Tuolloin suomalaisia pyydettiin sanoittamaan rakkauttaan ja lähettämään sanomatta jääneitä rakkauden sanoja.

Lambi kertoo vastaanottaneensa satoja puolisoille, salaiselle rakastetulle, ystävälle, vanhemmille ja lapsille osoitettuja tunnustuksia.

Lambi myös vinkkaa erikoispapereiden käyttötarkoituksia: ne käyvät muun muassa hääjuhlissa vessapaperiksi tai iltapalapöytään, mökkituliaiseksi tai jopa oman rakkaudentunnustuksen inspiraatioksi.

Lambi Rakkauspaperit lanseerataan huhtikuussa ja ne ovat myynnissä heinäkuun loppuun.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.

Media

21.07.2017 09:32

Alma Median tulos parani odotetusti

Mediatalo Alma Median oikaistu liikevoitto kasvoi lähes 34 prosenttia vuodentakaisesta huhti-kesäkuussa. Tulosta paransivat etenkin Alma Marketsin vahva kasvu Tšekissä sekä kustannussäästöt.