Brändit

M&M 20.3. 09:52

Tunnusta rakkautesi vessapaperilla - Lambi keräsi suomalaisten salaisia tuntoja

Lambi tuo rakkausaiheiset paperit kauppojen hyllyille jo viidettä kertaa.

Pehmopaperibrändi Lambi on painanut uusiin wc- ja talouspapereihinsa suomalaisten omia rakkausrunoja ja -tarinoita. Kyseessä on jo viides kerta kun brändi hyödyntää rakkausteemaa tuotelanseerauksessa.

Tempaus tekstien keräämiseksi järjestettiin yhdessä Radio Aallon kanssa keväällä 2016. Tuolloin suomalaisia pyydettiin sanoittamaan rakkauttaan ja lähettämään sanomatta jääneitä rakkauden sanoja.

Lambi kertoo vastaanottaneensa satoja puolisoille, salaiselle rakastetulle, ystävälle, vanhemmille ja lapsille osoitettuja tunnustuksia.

Lambi myös vinkkaa erikoispapereiden käyttötarkoituksia: ne käyvät muun muassa hääjuhlissa vessapaperiksi tai iltapalapöytään, mökkituliaiseksi tai jopa oman rakkaudentunnustuksen inspiraatioksi.

Lambi Rakkauspaperit lanseerataan huhtikuussa ja ne ovat myynnissä heinäkuun loppuun.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.