Kilpailut

M&M 2.2.2016 17:13 päivitetty 3.3.2016 15:38

Tuomaristo valitsi 15 valokuvaajaa Fotofinlandian finaaliin

Colourbox

Kilpailun voittaja julkistetaan 4. maalikuuta.

Tuomaristo on valinnut Fotofinlandia 2016 -kilpailun finalistijoukon.

Pääpalkinnosta kisaavat seuraavat valokuvaajat: Kristoffer Albrecht, Miia Autio, Petri Damsten, Lauri Eriksson, Yehia Eweis, Aapo Huhta, Wilma Hurskainen, Lari Järnefelt, Kaarina Leinonen, Martti Matilainen, Ari Nieminen, Pekka Niittyvirta, Sami Parkkinen, Kaisa Rautaheimo ja Iiu Susiraja.

Tuomariston muodostavat Aalto-yliopiston kuvallisen viestinnän ja valokuvauksen professori Merja Salo, valokuvaaja ja filosofian tohtori Leena Saraste sekä valokuvataiteilija, elokuvantekijä ja tutkija Juha Suonpää.

Jokainen loppukilpailuun valittu kuvaaja valmistaa ja ripustaa teoksestaan näyttelyvedoskokonaisuuden. Teokset ovat esillä Kuva&Kamera 2016 -messujen yhteydessä järjestettävässä Fotofinlandia 2016 näyttelyssä.

Tuomaristo valitsee esille ripustetuista kokonaisuuksista pääpalkinnon voittajan, joka julkistetaan 4. maaliskuuta 2016 näyttelyn avajaisissa. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan osoitteessa Fotofinlandian verkkosivustolla.

Finnfoto Suomen valokuvajärjestöt ry:n järjestämän avoimen kilpailun pääpalkinto, 20 000 euroa rahoitetaan Kopioston valokopiointikorvauksista saaduilla varoilla.

Finnfoto Suomen valokuvajärjestöt ry:n muodostavat Suomen Fotokaupan Liitto, Suomen Ammattiluontokuvaajat, Suomen Kameraseurojen Liitto, Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV, Suomen Ammattivalokuvaajat, Valokuvauksen opiskelijat ja Taidevalokuvaajat Fotoart.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.