Teknologia

M&M 19.4. 12:47

Uusi mobiilisovellus herättää kahvipaketit eloon

Paulig
Paulig Coffee Moments hyödyntää lisättyä todellisuutta eli AR-teknologiaa.

Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus kehittyy ja muuttuu jokaisella päivityksellä sekä sesonkien mukaan.

Paulig Coffee Moments on suomenkielinen mobiilisovellus, joka on ladattavissa Applen laitteille Appstoresta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Paulig kertoi uudesta sovelluksesta keskiviikkona julkaisemassaan tiedotteessa.

Sovellus hyödyntää Pauligin mukaan lisättyä todellisuutta eli AR-teknologiaa. Tämä ominaisuus konkretisoituu, mikäli sovellusta käyttäessä skannaa puhelimen kameralla kahvipaketteja.

Esimerkiksi Paulig Presidentti Origin Blend -kahvipakkauksien eläimet on animoitu ja niiden kanssa voi ottaa puhelimen etukameralla kuvan, jonka voi jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Sovelluksen Mobile Barista Challenge -peliosiota voi pelata virtuaalisilla kahvipavuilla, joita löytyy Pauligin kahvipakkauksista sekä kahviloista ja kioskien läheltä pelin karttaosiota käyttäessä.

Pelaajat näkevät sovelluksen kautta kokonaistilanteen ja halutessaan myös kavereidensa parhaat tulokset. Pelissä on Pauligin mukaan useita tasoja ja mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja joka päivä. Kaikki pelaajat pääsevät myös osallistumaan arvontaan, jonka pääpalkinto on matka kahvin alkuperämaahan.

"Paulig Coffee Moments sopii kaikille kahvin ystäville ja on täysin uusi, utelias aluevaltaus meille. Se tarjoaa piristävän tauon ja luo samalla merkityksellisiä kahvihetkiä. Sovellus hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja herättää kahvipaketitkin eloon", kertoo Pauligin strateginen markkinointipäällikkö Teemu Tommila.

Sovellusta kehitetään Pauligin mukaan jatkuvasti. Sovellus muuttuu jokaisella päivityksellä ja sesonkien mukaan.