Televisio

M&M 14.9. 15:06

Uusi urheilun erikoisohjelma yhdistää urheilun ja pelikohteet – Petteri Sihvonen mukaan asiantuntijatiimiin

Ossi Ahola
Jääkiekkoasiantuntijana Pelisilmä-ohjelmassa toimii aikaisemmin Urheilulehden jääkiekkoanalyytikkona työskennellyt Petteri Sihvonen. Hänellä on kokemusta jääkiekkovalmentajan tehtävistä myös Liigasta.

MTV- ja C More -kanavilla nähtävässä uudessa Pelisilmä-ohjelmassa ruoditaan Veikkauksen viikonlopun pelikohteita asiantuntijoiden kanssa.

Launtaisin esitettävä Pelisilmä kokoaa käsittelee pelikohteiden ohella päivän urheilutarjontaa. Ohjelmassa perehdytään muun muassa Liigan kiekkokierroksen otteluihin sekä käydään läpi uutisia jalkapallon Englannin Valioliigasta ja Mestaruussarjasta Vakioveikkauksen näkökulmasta. 

"Pelisilmässä käsitellään kolmessa vartissa lauantain tärkeimmät pelikohteet Vakioveikkauksesta, Totosta ja vedonlyönnistä. Haluamme palvella asiakkaitamme uudenlaisella sisällöllä, jolle tiedämme olevan tilausta", kertoo yhteyspäällikkö Juha Laasila Veikkauksesta.

Pelikohteita poimitaan Veikkauksen ja MTV:n mukaan myös jääkiekon NHL:stä, KHL:stä ja Euroopan jalkapallosarjoista. Suorassa lähetyksessä käydään lisäksi läpi pelikohteiden ulkopuolisia urheilutapahtumia, kuten Formula ykkösiä, hiihtolajien maailmancupeja ja kansainvälisiä tennisturnauksia.

Pelisilmä seuraa myös muita viikonlopun kiinnostavia urheilutapahtumia, kuten Formula ykkösiä, hiihtolajien maailmancupeja ja tenniksen huipputurnauksia.

"Tavoitteena on tarjota asiantuntevaa ja monipuolista taustoitusta urheilupelaajille tilastoihin, todennäköisyyksiin mutta myös asiantuntijoiden näkemyksiin pohjautuen", MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kertoo tiedotteessa.

Ohjelman juontajana toimii Ville Lepistö. Asiantuntijakommentaattorina jääkiekkokohteissa toimii aikaisemmin Urheilulehden jääkiekkoanalyytikkona työskennellyt Petteri Sihvonen. Muiden lajien asiantuntijat valikoituvat C Moren tiimin sisältä.

Pelisilmä esitetään MTV3:lla ja C Morella kahdeksana peräkkäisenä lauantaina 28.10. alkaen pääsääntöisesti klo 15.15-16.00.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.