Kampanja

M&M 23.9. 17:07

Vaasan toimittaa pullaa Roosa nauha -keräyksen hyväksi

#Rinnakkain-ohjelman tähtenä ja Vaasan Roosa nauha -pullien lähettiläänä toimii juontaja Anni Hautala.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa nähdään muiden tempausten lisäksi YouTubessa esitettävä #Rinnakkain-ohjelma.

Samoin kampanjaan osallistuu Vaasan omilla Roosa nauha -pullillaan.

Roosa nauha -pullien lähettiläs, SuomiPOPin aamuista tunnettu juontaja Anni Hautala tähdittää #Rinnakkain-ohjelmaa, jossa nähdään myös muun muassa Olavi Uusivirta ja Vilma Alina.

Hautala on kertonut avoimesti geenivirheestään, jonka tähden hänellä on elinikäinen alttius sairastua muun muassa rintasyöpään.

"Haluan olla mukana hälventämässä ihmisten pelkoja rintasyövästä ja tuomassa myös ripauksen huumoria vakavan asian keskelle. Ja mikä parasta, mulla on työsuhde-etuna Roosa nauha -pullatoimitukset", Hautala kertoo tiedotteessa.

Ohjelma alkaa perjantaina 23. syyskuuta yllätysjaksolla. Ensimmäisen jakson ohjelmasta voi katsoa Vaasanin verkkosivustolla.

Ohjelma on osa Lantmännen Unibaken Roosa nauha -pullakampanjaa, jossa kerätään varoja Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen merkeissä syöpätutkimukseen.

Kampanjan suunnittelusta vastasi OSG Creative ja OSG Viestintä

Vaasan Roosa nauha -kanelipullia löytyy kaupoista 22. syyskuuta alkaen, ja niitä myydään lokakuun loppuun asti. Jokaisesta myydystä pullasta menee kaksi senttiä Syöpäsäätiölle. Kampanjaan kuuluu myös pusseissa myytävät Vaasan Ooh Kaneli Pikkupuustit, joista puolestaan lahjoitetaan viisi senttiä pussilta Syöpäsäätiölle.

Vaasan on Lantmännen Univabaken alainen brändi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö