Yhteistyöt

M&M 17.8. 09:04

Vain elämää -starat hyppäävät Eckerö Linen ja Valion kyytiin

Petri Aho
Vain elämää -ohjelman seitsemännen kauden artistit nähdään televisiossa syyskuussa.

Valio ja Eckerö Line ovat julkistaneet yhteistyönsä Vain elämää -tv-sarjan seitsemännen tuotantokauden kanssa.

Meijeriyhtiö Valio jalkauttaa yhteistyössä Yhdessä pöydässä -kampanjansa teemaa. Vain elämää -tähdet kokoontuvat sarjassa päivittäin yhteisen ruokapöydän äärelle. Valion yhteistyöhön liittyy myös kuluttajakilpailukampanja.

"Vain elämää -ohjelmassa näkee konkreettisesti, miten tärkeitä hetkiä syntyy, kun ihmiset kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen. Sen vuoksi halusimme lähteä yhteistyöhön mukaan ja kannustaa sitä kautta suomalaisia syömään entistä useammin yhdessä", Valion markkinointipäällikkö Maria Pimenoff kertoo yhtiön tiedotteessa.

Eckerö Line on mukana Nelonen Median ohjelmayhteistyössä jo viidettä kauttaan. Risteily-yhtiö tuo Vain elämää -artistit laivalleen esiintymään jälleen tänä syksynä. Seitsemännen kauden esiintyjien lisäksi m/s Finlandian lavalla nähdään useita muitakin aiemmilta kausilta tuttuja artisteja.

"Tänä vuonna Vain elämää -viihteestä päästään vielä nauttimaan tuplasti enemmän, kun yhteensä 15 suosikkiartistia tekee paluun Satulinnaan tai laivalle", Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi sanoo tiedotteessa.

Keväällä alkaneella kuudennella Vain elämää -kaudella mukana ollut POP Pankki jättäytyi pois sarjayhteistyöstä. POP Pankin markkinoinnin kehityspäällikkö Johanna Sippola kommentoi M&M:lle sähköpostitse, että kolmen kauden mukanaolon jälkeen pankki haluaa nyt tehdä jotain muuta.

Syyskuussa alkava, Vain elämää -sarjan seitsemäs kausi on niin sanottu All Stars -kausi. Mukana olevat artistit ovat siis esiintyneet ohjelman aiemmilla tuotantokausilla. Artistit ovat pop-artistit Jenni Vartiainen ja Sanni Kurkisuo, räppäri Cheek eli Jare Tiihonen, rock-muusikko Toni Wirtanen, iskelmätähdet Jari Sillanpää ja Juha Tapio sekä pitkän linjan artisti Kaija Koo.