Yrityskaupat

M&M 8.8. 12:53 päivitetty 8.8. 13:55

Valve uskoo liikkuvan kuvan kysynnän kasvuun – osti osuuden Mediatehdas Dakarista

Colourbox

Yritykset jatkavat itsenäisinä brändeinä.

Valve on ostanut osuuden Mediatehdas Dakarista. Dakar liittyy osaksi Valve-perhettä, mutta molemmat yritykset jatkavat toimintaansa itsenäisinä brändeinä. Valve Media ei julkista ostetun osuuden suuruutta.

Valve Median toimitusjohtaja Isto Kannisto kertoo M&M:lle, että liikkuvan kuvan tarve on lisääntynyt markkinointiviestinnässä.

"Heillä on tuotannollinen kyvykkyys. Dakar on tehnyt esimerkiksi Virittäjät-sarjaa usean tuotantokauden ajan. Haimme tällä kaupalla ohjelmasisältöjen tuotantokyvykkyyttä."

Dakar ja Valve ovat tehneet alihankintaan perustuvaa tuotantoyhteistyötä vuosien ajan.

”Yhtiöiden nykyisiä asiakkaita palvellaan kuten ennenkin, mutta nyt asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää laajempaa yhteistä osaamista ja palvelutarjontaa osana jatkuvasti kasvavaa ja viihteellisiin sisältöihin perustuvaa brändinrakentamista”,Dakarin toimitusjohtaja Pasi Riiali kommentoi tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan Monitaho 2017

21.08.2017 11:06

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ensimmäisen kerran tunnustus jaettiin vuonna 1967. Lukijat voivat äänestää mieleistään ehdokasta M&M:n verkkosivuilla 21.8–13.9. Tunnustus jaetaan perjantaina 22.9.