Nimitykset

M&M 15.11. 09:08 päivitetty 15.11. 09:38

Vappu Aura Zeeland Familyn viestintäpalveluista vastaavaksi johtajaksi

Zeeland Family
Vappu Aura siirtyy Zeeland Familyn palvelukseen Ilmarisen markkinointi- ja viestintäjohtajan paikalta.

Vappu Aura on nimitetty Zeeland Familyn viestintäpalveluista vastaavaksi johtajaksi 20.11.2017 alkaen. Hän siirtyy Zeeland Familyyn Ilmarisen markkinointi- ja viestintäjohtajan paikalta.

Ennen Ilmarista Vappu Aura on työskennellyt muun muassa viestintäkonsulttina Viisikko-Communica VCA:ssa sekä viestintäpäällikkönä A-Katsastus Oy:ssä ja Rikosseuraamusvirastossa.

"Olen tehnyt vuosia yhteistyötä Zeeland Familyn kanssa asiakkaana ja tunnen siksi yhtiön, sen toimintatavat ja palvelut hyvin", Aura kertoo tiedotteessa.

Auralla on kokemusta finanssialan, rakentamis- ja kiinteistötoimialan sekä julkishallinnon viestinnästä. Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airiston mukaan viestintä on yritykselle voimakas painopiste kasvua tavoiteltaessa.

"Vappu täydentää viestintäosaamistamme ja tuo joukkoomme näkemystä, jolla viestinnän ja markkinoinnin yhteispeliä syvennetään entisestään", Airisto toteaa.

Zeeland Familyn liikevaihto tilikaudella 2016 oli 14 miljoonaa euroa. Yrityksessä työskentelee yli 170 asiantuntijaa.

Yritykset

22.11.2017 12:43

Solita avaa konttorin Viroon

Yritys etsii tällä hetkellä Tallinnaan erityisesti datasta, pilvipalveluista, ohjelmistokehityksestä sekä tietoturvasta kiinnostuneita kokeneita asiantuntijoita.