Nimitykset

M&M 14.9. 13:51 päivitetty 15.9. 13:56

Veera Rikkosesta Estée Lauder Finlandin maajohtaja

Estée Lauder Finland
Veera Rikkonen

Kauppatieteiden maisteri Veera Rikkonen on nimitetty Estée Lauder Finlandin uudeksi maajohtajaksi (Corporate Country Sales Manager) syyskuun 4. päivästä alkaen.

Tehtävässään Rikkonen vastaa kaikkien Estée Lauder Finlandin brändien sopimuksista. Estée Lauder Companiesin brändeihin kuuluvat Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Bobbi Brown, Origins, Glamglow, Smashbox, Michael Kors, DKNY ja Tommy Hilfiger.

Veera Rikkonen siirtyi Estée Lauder Finlandin palvelukseen Stockmannilta, jossa hän työskenteli sisäänostajana viisi vuotta. Rikkonen on työskennellyt myös Nordic Cosmeticsilla. Koulutukseltaan Rikkonen on kauppatieteiden Maisteri (KTM).

Estée Lauder Finland on perustettu heinäkuussa 2015 ja on Estée Lauder Companiesin brändien edustaja Suomen markkina-alueella.

Estée Lauder Finlandin liikevaihto kesäkuussa 2016 päättyneellä viimeisimmällä tilikaudella oli 10,26 miljoonaa euroa. Henkilöstön lukumäärä Suomessa oli  samaan aikaan 41.

Juttua muutettu 15.9. klo 13.56. Korjattu titteliksi maajohtaja.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.