Media

M&M 20.6. 09:42

Veikkausliiga ja Sanoma solmivat jatkosopimuksen

Jussi Eskola
HJK on jalkapallon Veikkausliigan kestomenestyjä. Kuvassa HJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas.

Veikkausliiga ja Sanoma ovat solmineet jatkosopimuksen Veikkausliigan esittämisoikeuksista. Jatkosopimus on kolmen vuoden mittainen ja sisältää kahden vuoden jatko-option.

IS Extra ja Ruutu+ näyttävät suorana kaikki Veikkausliigan ottelut myös jatkossa. Lisäksi Nelonen-kanavalla jatketaan paljon kiitosta saanutta Futiskierrosta, jossa seurataan samanaikaisesti kaikkia kierroksen otteluita.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tähänastiseen Sanoman panokseen. On hienoa, että löysimme sopimukselle hyvän jatkon, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa toteaa.

Sanoma ja Veikkausliiga ovat tehneet yhteistyötä kolme kautta. Ilta-Sanomien kustantajan ja vastaavan päätoimittajan Tapio Sadeojan mukaan sarjan kiinnostuksen kasvattaminen on kaikkien osapuolien tavoite.

"Yhteisenä tavoitteenamme seuraavan kolmen vuoden aikana on, että kiinnostus Veikkausliigaa kohtaan lisääntyy ja tuote paranee entisestään", Sadeoja sanoo.

Sanoman urheilutarjonta koostuu jalkapalloliigan ohella muun muassa NBA-koripallosta, rallin MM-sarjasta, pesäpallosta, amerikkalaisen jalkapallon pääsarjasta sekä vielä tulevan kauden ajan jääkiekon Liigasta.

"Tavoittelemme asiakasmäärissä kasvua, joten tulemme jatkossa panostamaan uusiin urheilusisältöihin ja erityisesti viihdesisältöjen laajentamiseen", toteaa Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjaa hallinnoiva organisaatio. Veikkausliiga perustettiin vuonna 1989 ja Veikkausliigan ensimmäinen kausi pelattiin vuonna 1990.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö