KAUPAT

M&M 20.4. 11:51

Verkkorautakauppa avaa ensimmäisen myymälänsä - "Palvelumyymälällä pystymme myymään lisää"

Taloon.com-rautakaupan toimitusjohtaja Kimmo Lähteenmäki.

Taloon.com avaa ensimmäisen palvelumyymälänsä toimittuaan 13 vuotta pelkästään verkossa.

Vuonna 2004 verkossa toimintansa aloittanut Taloon.com-rautakauppa avaa ensimmäisen palvelumyymälänsä Vantaan Tammistoon.

Toimitusjohtaja Kimmo Lähteenmäki perustelee kivijalkamyymälän avaamista sillä, että Taloon.comin valikoimassa on tuotteita, jotka ovat monimutkaisempia, mittatilauksena tehtäviä tai vaativat neuvontaa. Sellaisia tuotteita ovat esimerkiksi ikkunat, ulko-ovet ja vesikatot.

"Näitä myydään paljon toki verkossakin, sillä osa asiakkaista haluaa tehdä ostoksensa verkossa rauhassa ja itsenäisesti. Osa taas kaipaa neuvoja, ja uskomme, että palvelumyymälällä pystymme myymään vielä lisää", Lähteenmäki kertoo tiedotteessa.

Ensimmäisen myymälän avajaisia vietetään lauantaina 22. huhtikuuta. Avajaispäivänä kansaa houkutellaan paikalle akkuporakonetarjouksella ja ilmaisilla ämpäreillä. Toimitusjohtajan mukaan yhtiö suunnittelee avaavansa lisää palvelumyymälöitä, kun konsepti on saatu hiottua monistettavaksi.

Yhtiön mukaan Taloon.comilla on verkossa yli miljoona kävijää kuukaudessa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 16,3 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti 1,2.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).