Yhteistyöt

M&M 9.1. 14:15

Viking Line laajentaa McCann-yhteistyön Pohjoismaihin

Laivayhtiö Viking Line on valinnut suomalaisen mainostoimistokumppaninsa McCannin vastaamaan yhtiön mainonnasta Pohjoismaissa.

Nyt tammikuussa käynnistyvän yhteistyön myötä McCann suunnittelee ja toteuttaa varustamon mainontaa sekä Tukholmasta että Helsingistä käsin. Suomessa McCann on hoitanut Viking Linen mainontaa jo vuodesta 1979.

Viking Line kertoo haluavansa kehittyä elämyksissä aiempaa merkittävämmäksi kaikkialla Pohjoismaissa sekä olla Itämeren matkailun ykkösvalinta suomalaisille ja ruotsalaisille. Tavoitteeseen pääsyn keskiössä yhtiö näkee yhtenäisen ja keskitetyn markkinointiviestinnän.

McCannin Petteri Lillberg ja Viking Linen markkinointipäällikkö Samuli Heiskala. | Kuva: Kimmo Levonen / SMOY

Laivayhtiön mukaan pohjoismaisen mainostoimistokumppanin valinnassa tärkeää oli se, että toimistolla on hyvä ymmärrys yhtiön päämarkkinoista.

"Laajentuva yhteistyö Viking Linen kanssa on merkittävä askel uudelle McCannille. Historia ja perinne 38 vuoden ajalta velvoittavat tekemään alan parasta markkinointiviestintää myös tänään", strategiasta vastaava Petteri Lillberg McCannista sanoo tiedotteessa.

McCann Nordicin Viking Linen ydintiimissä tulevat olemaan Lillbergin lisäksi asiakasvastaava Christina Wihlner Lentellsekä luovat johtajat Ludvig Ehrenstråhle ja Arvid Nittve. Suomessa McCannin työtä johtaa McCann Helsingin luova johtaja Attila Kiraly.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

26.09.2017 13:01

Ylen huonot selitykset

Väliaikaisen päätoimittajan Marit af Björkestenin tapa puolustella virheitä ei vakuuttanut. Yle Uutisten uusi pomo voi ottaa mallia koripallokentiltä.

Kauppa

26.09.2017 13:41

Franchising-ketjut aikovat kasvaa roimasti

Franchising-alan tiistaina julkaiseman kasvuselvityksen mukaan alan yritykset ennakoivat selvästi ripeämpää kasvua kuin pk-yritykset keskimäärin.