Kilpailut

M&M 22.1.2016 15:54 päivitetty 3.3.2016 15:38

Voitto-kisaan ilmoitettiin 219 mainosta - shortlista näytetään jälleen leffateatterissa

Colourbox

Voitto-mainoselokuvakilpailun shortlista julkistetaan Tennispalatsissa.

Mainoselokuvakilpailu Voittoon ilmoitettiin 219 mainosta viiteen sarjaan.

Kisaa järjestävä Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry jatkaa viime vuonna alkanutta yhteistyötä Finnkinon kanssa, ja shortlistalle valitut mainosfilmit nähdään tänäkin vuonna elokuvateatterissa.

"Suhtaudumme mainoselokuvien esittämiseen intohimolla ja tilaisuus mahdollistaa töiden kokemisen parhaassa mahdollisessa ympäristössä", sanoo Finnkinon kehityspäällikkö Miika Hupli tiedotteessa.

Shortlista julkistetaan maksuttomassa ja avoimessa tilaisuudessa Tennispalatsissa 2. helmikuuta. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Shortlistan jälkeen tilaisuudessa esitetään The Revenant -elokuva.

Voitto-kilpailun viisi sarjaa ovat yleinen, yhteiskunnallinen ja kulttuuri, internet, efekti sekä mainosmusiikki.

Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimii Also Starringin vastaava tuottaja Johannes Lassila. Hänen lisäksi tuomaristossa ovat Wörksin perustaja ja luova Mikko Airas, Nelonen Median markkinointijohtaja Heini Häyrinen, Tikkurilan Brand Director Minna Ihamäki-Laitinen, MTV:n markkinointijohtaja Ulla Koret, Otto Tuotannon tuottaja Katariina Lehtonen, Tallink Siljan markkinointijohtaja Hanna Länsivuori, Hasan & Partnersin luova johtaja Mikael Nemeschansky, Lucy Loves Storiesin ohjaaja ja luova johtaja Rane Tiukkanen, SOK:n markkinoinnin johtaja Lauri Toivonen ja DDB Helsingin luova johtaja Lauri Vassinen.

Mainosmusiikki-sarjan tuomaristossa ovat muusikko ja musiikkivideo-ohjaaja Kie Von Hertzen, muusikko, tuottaja ja dj Timo Kaukolampi ja säveltäjä ja basisti Lauri Porra.

Efekti-sarjan tuomariston jäsenet ovat Post Controlin Vfx Supervisor Tuomo Hintikka, Anima Boutiquen toimitusjohtaja ja tuottaja Misha Lagerstedt ja Talvi Digitalin CG-Supervisor Henri Laurikka.

Voitto-kilpailun yleisön suosikkimainoksen äänestys on käynnissä 4. maaliskuuta asti. Kilpailun voittajat julkistetaan Voitto-Gaalassa 10. maaliskuuta 2016.

Vuodesta 1995 lähtien järjestettyä kilpailua järjestää SATU ry:n kanssa yhteistyössä Mainostajien Liitto sekä MARK Suomen Markkinointiliitto. Kilpailun pääyhteistyökumppaneina ovat MTV ja Nelonen Media.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.