Teknologia

M&M 23.2.2016 13:26 päivitetty 3.3.2016 15:39

Volvo tuo Spotifyn kojelautaan

Volvo

Spotifyta voi pian kuunnella Volvon tietyissä malleissa ilman älypuhelimen käyttöä.

Autonvalmistaja Volvo integroi musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn autoihinsa. Spotify tulee uusien Volvo XC90-, S90- ja V90-mallien kojelautoihin tänä keväänä globaalisti.

Kyseisissä automalleissa on kojelaudassa tablettimainen kosketusnäyttö, jonka kautta kuljettaja tai matkustaja voi käyttää Spotifyta. Musiikin suoratoistoon ei tarvita erillistä älypuhelinta.

Spotifyn käyttö Volvossa edellyttää musiikkipalvelun maksullista Premium-tilausta. Suoratoistopalvelu on Volvon omistajien käytettävissä kaikissa maissa, joissa Spotify on tarjolla.

"Voit yhä toistaa musiikkia Spotify-älypuhelinsovelluksesta autossasi tai käyttää sitten auton omaa sovellusta, joka sisältää kaikki suosikkisoittolistasi, -artistisi ja -albumisi", kertoo Volvon markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall tiedotteessa.

Tällä hetkellä Spotify on käytettävissä Volvoissa bluetoothin tai Apple CarPlayn kautta.

Volvon integroitu Spotify-sovellus sisältää Spotify Connect -toiminnon, jonka avulla matkustajat voivat käyttää mobiililaitteita Spotify-autosovelluksen kaukosäätiminä ilman, että laitteita tarvitsee liittää autoon.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.