Nimitykset

M&M 17.10.2016 10:44

Weekend Festival sai uuden brändijohtajan

Dj-tuottaja Markus Rauramo alkaa luotsata festivaalibrändiä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Musiikkitapahtuma Weekend Festivalin brändijohtajaksi on nimitetty Markus Rauramo.

Temper2-yhtyeestä tuttu ja myös Nollapiste-artistinimellä esiintyvä dj-tuottaja Rauramo alkaa kehittää festivaalibrändiä Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Lisäksi hänen toimenkuvaansa kuuluu festarimaiden markkinointi- ja viestintätiimien vetäminen.

"Rauramo on markkinoinnin ja tapahtuma-alan piinkova ammattilainen. Weekend Festivalin kansainvälistyminen tulee olemaan strategiassamme tärkeällä sijalla ja etenkin tässä hänellä tulee olemaan suuri rooli", Weekend Festivalin promoottori Hardi Loog kertoo tiedotteessa.

Rauramo itse kuvailee Weekend Festivalin lukeutuvan Pohjois-Euroopan suurimpien ja kiinnostavimpien festivaalibrändien joukkoon.

"Weekend Festivalilla on huimasti mahdollisuuksia kasvaa vieläkin suuremmaksi kansainväliseksi konseptiksi. Uusia erittäin kiinnostavia kuvioita on kehitteillä ja odotamme innolla, että pääsemme julkistamaan niitä" Rauramo sanoo.

Vuonna 2012 Suomesta käynnistynyt Weekend Festival keräsi viime elokuussa kaikkiaan 300 000 hengen yleisöt Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.