WhatsApp

M&M 5.2.2016 19:42 päivitetty 3.3.2016 15:39

WhatsApp haastaa emoyhtiönsä - käyttäjämäärä rikkoi ennätyksen

Colourbox

Lähes joka seitsemäs ihminen maailmassa käyttää WhatsAppia.

WhatsApp ilmoitti blogissaan, että se on saavuttanut miljardin käyttäjän rajapyykin. Tämä tarkoittaa, että lähes joka seitsemäs ihminen maailmassa käyttää WhatsAppia.

WhatsAppin toimitusjohtaja Jan Koum kertoi, että palvelussa lähetetään päivittäin 42 miljardia viestiä sekä jaetaan 1,6 miljardia kuvaa ja 250 miljoonaa videota.

WhatsAppin omistamalla Facebookilla on nykyisin yli puolitoista miljardia käyttäjää. Miljardikerhoon liittynyt WhatsApp saanee pian seuraa Messenger-pikaviestinsovelluksesta, eikä Instagram-kuvapalvelukaan ole kaukana, ennustaa VentureBeat.

Facebook osti WhatsAppin 16 miljardilla dollarilla vuonna 2014, jolloin palvelulla oli 450 miljoonaa käyttäjää.

WhatsAppin muuttuminen ilmaiseksi vauhdittanee suosion kasvua entisestään.

Lähde: Tivi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.