Sosiaalinen media

M&M 22.8. 19:45

WhatsApp päivittyi – pikaviestipalvelu haki mallia Facebookilta

WhatsAppin tilapäivitykset saavat uusia muotoja. Tuoreena vaihtoehtona tulevat tarjolle koko ruudun täyttävät värikkäät tekstipäivitykset, jotka lienevät monille tähän mennessä tuttuja Facebookista.

9to5Macin mukaan värikkäisiin tekstipäivityksiin voi liittää myös linkkejä.

Vuoden alusta lähtien Oma tila -ominaisuus on mahdollistanut 24 tuntia kavereiden katseltavissa olevien kuvien ja videonpätkien jakamisen. Sitä aiemmin tilapäivitykset olivat vain tekstinpätkiä.

WhatsAppin Tila-välilehdeltä pystyy säätelemään sitä, kenelle tilapäivitykset näkyvät sekä tarkastamaan, ketkä kaikki ovat katsoneet omia tilapäivityksiä. Tilapäivityksiä voi helposti kommentoida suoraan päivityksen yhteydessä olevan vastausikonin kautta, WhatsApp neuvoo.

WhatsAppin vuorokauden katseltavissa olevat tilapäivitykset ovat tuttuja myös muista Facebookin sovelluksista kuten Instagramista ja Messengeristä. Ensimmäisenä ominaisuuden teki tunnetuksi Snapchat.

WhatsApp kertoi heinäkuun lopulla, että viestisovelluksella on päivittäin yli miljardi käyttäjää.

Lähde: Tivi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.