Joulu

M&M 20.12.2016 08:25

Wolt ja Bob the Robot kehittivät tempauksen joulurauhan eteen

Colourbox

Woltin sovellukseen avautui maanantaina ravintola, jossa voi tilata jouluaterian asunnottomalle.

Mainostoimisto Bob the Robot ja teknologiayritys Wolt ovat kehittäneet joulun alla Wolt-sovellukseen ominaisuuden, jonka kautta käyttäjät voivat lahjoittaa ruokapaketin asunnottomalle.

Sovelluksen käyttäjälle lahja-ateria maksaa viisi euroa. Woltin mukaan lahjoituksen arvo taas on yli 20 euroa. Siihen kuuluu Saarioisten, Vaasanin ja Raision joulutuotteita, kuten laatikoita, kinkkua, rosollia ja limppua. Hankkeen kaupalliset kumppanit kattavat lahjoittajan maksaman hinnan ja todellisen arvon välisen erotuksen.

Annosten jakelun toteuttaa Vailla vakinaista asuntoa ry aatonaattona.

"Woltin yksi suuri vahvuus on helppokäyttöinen sovellus ja sen mahdollisuudet", Woltin kehitysjohtaja Juhani Mykkänen kertoo. "Näin joulun alla meistä on sekä luontevaa että mukavaa antaa asiakkaille mahdollisuus hyväntekeväisyyteen – sitä on toivottu."

Ravintolaominaisuus löytyy verkosta sekä Woltin sovelluksesta nimellä Jouluateria kodittomalle.

"Halusimme tehdä oman osamme joulurauhan eteen, ja meillä synkkasi heti hyvin Woltin tiimin kanssa. Kokonaisuus oli kasassa alle viikossa ensimmäisestä tapaamisesta. Iso kiitos kuuluu myös asiakkaillemme, jotka lähtivät innolla mukaan", Bobin strategiajohtaja Karolus Viitala kertoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.