Opetus

17.8.2012 13:45 päivitetty 4.2.2016 10:26

Yle Areenan ja Yle Elävän arkiston tarjonta opetuskäyttöön

Opetusministeriö ja tekijänoikeusjärjestöt ovat sopineet Yle Areenan ja Yle Elävän arkiston sisältöjen vapaasta opetuskäytöstä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä tekijänoikeusjärjestöt Kopiosto ja Tuotos ovat sopineet Yle Areenan ja Yle Elävän arkiston sisältöjen vapaasta opetuskäytöstä.

"Yle on merkittävä suomalainen sisältötalo ja haluamme tuoda tarjontaamme moninaiseen hyötykäyttöön. Opetus- ja tiedetarjonnassa internet tarjoaa tähän runsaasti mahdollisuuksia ja Yle voi osaltaan tuoda apua koulujen tiukkarytmiseen arkeen. Ylen sisällöille on oppilaitoksissa varmasti käyttöä sellaisenaan ja opetuksen taustoittavana ja täydentävänä tarjontana", sanoo tiedotteessa Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Ylen radiokanavien ohjelmia on jo aiemmin voinut tallentaa rajoituksetta opetuskäyttöön. Tv-kanavien ohjelmia voi tallentaa opetuskäyttöön elokuvia ja ulkomaisia sarjoja lukuun ottamatta. Kotimaisten elokuvien tallentamiseen vaaditaan av-tuottajien tekijänoikeusyhdistyksen Tuotoksen lupa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.