Yleisradio

M&M 9.2. 14:49 päivitetty 9.2. 14:54

Ylen pitkäaikainen toimittaja Susanne Päivärinta irtisanoutui

Eve Teivainen

Yli 20 vuotta Ylellä työskennellyt Susanne Päivärinta jättää yhtiön.

Susanne Päivärinta | Kuva: Antti Mannermaa

Yleisradion toimittaja Susanne Päivärinta on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta. Asiasta kertovat muun muassa Iltalehti ja Suomen Kuvalehti.

SK:n mukaan Päivärinta lähetti kollegoilleen sähköpostin, jossa hän lähettää kriittiset terveiset talon vastaavalle päätoimittajalle Atte Jääskeläiselle.

"Sensuurisi ja kova johtamistyylisi tunnetaan jo Japania myöten. Oliko Yleisradion eettisten ohjeiden mukaista antaa kirjallinen varoitus ja irtisanomisella uhkaus Ruben Stillerille pelkästä pääministeri Sipilän ajattelemisesta? Seisotko yhä sen väitteesi takana, että totaalikielto olla käsittelemättä pääministeri Sipilää oli perustelua, koska Sipilä oli ollut käytännössä neljä päivää Ylessä pääuutinen?", Päivärinta kirjoittaa viestissään SK:n mukaan.

Päivärinta on kolmas nimekäs toimittaja, joka irtisanoutuu Yleisradion palveluksesta niin sanotun Sipilä-gaten jälkeen. Joulukuussa paikkansa jättivät Ylen ajankohtaistoimituksen esimies Jussi Eronen ja toimittaja Salla Vuorikoski. Molemmat siirtyivät Suomen Kuvalehteen.

Päivärinta kiittää viestissään entistä Lähetysyksikön päällikköä Petri Jauhiaista.

Iltalehti huomauttaa, että Ylen A-studiota juontanut Päivärinta jätti katsojille jäähyväiset jo keskiviikkona.

"Minä kiitän nyt seurasta. Tämä oli kuulkaa tässä. Kiitos, jos jaksoitte katsoa", Päivärintä oli sanonut ohjelman lopuksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö