Yleisradio

M&M 9.2. 14:49 päivitetty 9.2. 14:54

Ylen pitkäaikainen toimittaja Susanne Päivärinta irtisanoutui

Eve Teivainen

Yli 20 vuotta Ylellä työskennellyt Susanne Päivärinta jättää yhtiön.

Susanne Päivärinta | Kuva: Antti Mannermaa

Yleisradion toimittaja Susanne Päivärinta on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta. Asiasta kertovat muun muassa Iltalehti ja Suomen Kuvalehti.

SK:n mukaan Päivärinta lähetti kollegoilleen sähköpostin, jossa hän lähettää kriittiset terveiset talon vastaavalle päätoimittajalle Atte Jääskeläiselle.

"Sensuurisi ja kova johtamistyylisi tunnetaan jo Japania myöten. Oliko Yleisradion eettisten ohjeiden mukaista antaa kirjallinen varoitus ja irtisanomisella uhkaus Ruben Stillerille pelkästä pääministeri Sipilän ajattelemisesta? Seisotko yhä sen väitteesi takana, että totaalikielto olla käsittelemättä pääministeri Sipilää oli perustelua, koska Sipilä oli ollut käytännössä neljä päivää Ylessä pääuutinen?", Päivärinta kirjoittaa viestissään SK:n mukaan.

Päivärinta on kolmas nimekäs toimittaja, joka irtisanoutuu Yleisradion palveluksesta niin sanotun Sipilä-gaten jälkeen. Joulukuussa paikkansa jättivät Ylen ajankohtaistoimituksen esimies Jussi Eronen ja toimittaja Salla Vuorikoski. Molemmat siirtyivät Suomen Kuvalehteen.

Päivärinta kiittää viestissään entistä Lähetysyksikön päällikköä Petri Jauhiaista.

Iltalehti huomauttaa, että Ylen A-studiota juontanut Päivärinta jätti katsojille jäähyväiset jo keskiviikkona.

"Minä kiitän nyt seurasta. Tämä oli kuulkaa tässä. Kiitos, jos jaksoitte katsoa", Päivärintä oli sanonut ohjelman lopuksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.