TELEVISIO

23.5.2013 14:59 päivitetty 4.2.2016 10:32

Ylen tv-uutiset olisivat kaatuneet ilman tätä bensistä, nyt asema suljetaan

Huoltamolta ostetut akut pelastivat uudistettujen tv-uutisten ensimmäisen lähetyksen 2007.

Helsingin Pukinmäessä toimiva huoltoasema pelasti vuonna 2007 Ylen uudistettujen tv-uutisten ensimmäisen lähetyksen. Silloin se oli Esso. Nyt asema suljetaan kannattamattomana ABC:nä.

HOK-Elannon hallitus vahvisti keskiviikkona liikennemyymälä- ja polttonestekaupan tervehdyttämisohjelman. Osana saneerausta Pukinmäen ABC & Deli -asema suljetaan syyskuussa.

Pukinmäen ABC ei juuri jätä jälkeä Suomen huoltoasemahistoriaan, mutta samalla paikalla toiminut edeltäjä, kuuluisa "Puksun Esso", jätti sitä suuremman.

Ehkä suurimpaan mainetekoon Puksun Esso ylsi vuonna 2007, jolloin se pelasti uudistettujen Ylen tv-uutisten ensimmäisen lähetyksen.

Kävi nimittäin niin, että pari tuntia ennen uutisten käynnistymistä studion kattokamera sammui. Käyttömestari totesi, että pari 12 voltin akkua voisi pelastaa tilanteen, mutta mistäpä niitä sunnuntaipäivänä saisi.

Silloin joku muisti, että Pukinmäen Essolta saa mitä vain ja se on aina auki. Ja löytyiväthän sieltä uutislähetyksen pelastamiseen tarvitut akut.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.