Tempaukset

M&M 21.9. 10:53

Yllätysämpäreitä taas luvassa – Tokmanni avaa uuden liikkeen

Tokmanni haluaa kasvattaa myyntipinta-alansa määrää selvästi, joten uusia myymälöitä on luvassa myös jatkossa.

Kauppaketju Tokmanni avaa uuden liikkeen Kirkkonummella torstaina.

Jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan myymälän avajaisissa on tarjolla tuhat yllätysämpäriä ensimmäisille asiakkaille.

Myymälä korvaa Kirkkonummella aiemmin toimineen Tokmannin. Uusi myymälä on suurempi ja tuotevalikoimaltaan monipuolisempi.

"Myymälän suunnittelussa on panostettu erityisesti ostokokemuksen kehittämiseen. Muun muassa tuotevalikoimamme on uudessa myymälässä aiempaa laajempi ja selkeämmin esillä, mikä auttaa asiakasta löytämään etsimänsä. Lisäksi esimerkiksi sesonkeihin liittyvät tuotteet on ryhmitelty selkeisiin kokonaisuuksiin helpottamaan ostopäätöksen tekemistä", Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen kertoo tiedotteessa.

Avajaisissa jaettavat yllätysämpärit sisältävät tuotelahjoja, ja kahdeksassa ämpärissä on tämän lisäksi myös sadan euron lahjakortti Tokmanniin.

Tokmanni tavoittelee uuden myyntipinta-alan määrän lisäämistä nettomääräisesti laskettuna 10 000 neliömetrillä vuonna 2016 ja vuodesta 2017 alkaen noin 12 000 neliömetrillä vuosittain.

Myymälöinä tämä tarkoittaa noin viittä uutta tai uudelleensijoitettua myymälää.

Edellinen uusi Tokmanni avattiin elokuussa Helsingin Ruoholahdessa. Tänä vuonna uusi myymälä avataan vielä Savonlinnassa.

Tokmannilla työskentelee noin 3 000 työntekijää ja yhtiöllä on yli 150 eri puolilla Suomea sijaitsevaa myymälää sekä verkkokauppa. Tokmannin liikevaihto oli vuonna 2015 755 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö