Radio

M&M 13.1. 10:37

Ysärifaneja hellitään omalla sivustolla

Colourbox
1990-luvun klassikko.

Bauer Media perusti oman nettiyhteisön ysärifaneille.

Bauer Media julkisti tällä viikolla Retroperjantai.fi-nimisen ysärisivuston. Bauer Median mukaan ysäribuumi on kasvanut Suomessa jo vuosia, joten oli siksi luontevaa tarjota 90-luvun dance-musiikin ystäville kotimainen nettiyhteisö.

Sivuston nimi juontaa Radio Novan perjantaisesta Retroperjantai-ohjelmasta. Ohjelma tavoittaa Bauer Median mukaan viikoittain liki 200 000 kuulijaa. Retroperjantain Facebook-ryhmässä on lähes 40 000 jäsentä.

"Viimeistään nyt Retroperjantai on todella kattava ysäriyhteisö, jonka muodostavat radio-ohjelma, Facebook-ryhmä ja Retroperjantai.fi-sivusto", Retroperjantain juontaja Oku Luukkainen sanoo tiedotteessa.

"Perjantaisin ohjelman aikana puhelinlinjat ovat aina tukossa, kun soittajia olisi niin paljon. Mutta perjantai on vain yksi päivä viikossa, haluamme palvella ysärifaneja viikon jokaisena päivänä. Retroperjantai.fi -sivusto ja Retroperjantain Facebook-sivu mahdollistavat sen", Luukkainen toteaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.