Radio

M&M 13.1. 10:37

Ysärifaneja hellitään omalla sivustolla

Colourbox
1990-luvun klassikko.

Bauer Media perusti oman nettiyhteisön ysärifaneille.

Bauer Media julkisti tällä viikolla Retroperjantai.fi-nimisen ysärisivuston. Bauer Median mukaan ysäribuumi on kasvanut Suomessa jo vuosia, joten oli siksi luontevaa tarjota 90-luvun dance-musiikin ystäville kotimainen nettiyhteisö.

Sivuston nimi juontaa Radio Novan perjantaisesta Retroperjantai-ohjelmasta. Ohjelma tavoittaa Bauer Median mukaan viikoittain liki 200 000 kuulijaa. Retroperjantain Facebook-ryhmässä on lähes 40 000 jäsentä.

"Viimeistään nyt Retroperjantai on todella kattava ysäriyhteisö, jonka muodostavat radio-ohjelma, Facebook-ryhmä ja Retroperjantai.fi-sivusto", Retroperjantain juontaja Oku Luukkainen sanoo tiedotteessa.

"Perjantaisin ohjelman aikana puhelinlinjat ovat aina tukossa, kun soittajia olisi niin paljon. Mutta perjantai on vain yksi päivä viikossa, haluamme palvella ysärifaneja viikon jokaisena päivänä. Retroperjantai.fi -sivusto ja Retroperjantain Facebook-sivu mahdollistavat sen", Luukkainen toteaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.