Tulokset

M&M 19.4. 11:43

Zeeland Family ennakoi kasvua – myös osake kiihdytti nousuun

Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto ja Zeeland Family Jyväskylän head of operations Emmi Berlin.

Markkinoinnin palvelutoimisto Zeeland Family julkisti tuloksensa keskiviikkoaamuna.

Zeeland Familyn liikevaihto kasvoi tammi-maaliskuussa 2,2 prosenttia ja oli 4,2 miljoonaa euroa.  Myyntikate kasvoi 7,3 prosenttia ja oli 3,6 miljoonaa euroa. Liikevoitto parantui 29,7 prosenttia ja oli 0,7 miljoonaa euroa. Tulos ennen veroja oli 0,6 miljoonaa euroa.

Tiedotteessa Zeeland Family kertoi myös ennakoitua paremmista kasvunäkyvistä vuodelle 2017. Toimisto arvioi tämän vuoden liikevoiton nousevan 0,6-1,0 miljonaan euroon viime vuoden 0,3 miljoonasta eurosta.

Liikevaihdon Zeeland Family arvioi kasvavan vuonna 2017 vuodesta 2016, jolloin liikevaihto oli 14,0 miljoonaa euroa.  Myyntikatteen arvioidaan kasvavan vuonna 2017 13,0–14,0 miljoonaan euroon vuoden 2016 10,7 miljoonasta eurosta.

"Kannattavuus parani alkuvuonna ja oli erittäin hyvä. Liikevoitto nousi yli 15 prosenttiin liikevaihdosta. Uskomme myös koko vuoden osalta kannattavuuden selvään parantumiseen. Läpilaskutettavan medialiikevaihdon vähentymisestä johtuen liikevaihdon kasvu jäi muutamaan prosenttiin. Myyntikate kasvoi kaudella kohtalaisesti ja odotamme myyntikatteen kasvun vauhdittuvan loppuvuoden aikana", kertoo Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto.

Zeeland Familyn oli määrä ilmoittaa alkuvuoden tuloksensa huhtikuun 28. päivänä. Toimisto kertoi tulosjulkitustuksen aikaistamisesta tiistaina julkaistussa tiedotteessaan.

Tulosjulkistuksen myötä myös Zeeland Familyn osake kiihdytti aamupäivällä yli kahdenkymmen prosentin nousuun. Kauppalehden mukaan yhtiön osake oli kello puoli yhdentoista aikaan 21,5 prosentin nousussa 4,41 eurossa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö