Sponsorointi

M&M 17.10.2016 12:45

Zlatanin vaatebrändi sponsoroi Tough Vikingia

Zlatan Ibrahimović

Esteratajuoksukilpailun pääsponsorina aloittaa ensi vuoden alusta A-Z Sportswear.

Ruotsalaisen jalkapallotähden Zlatan Ibrahimovićin urheiluvaatemerkki A-Z Sportswear ryhtyy tukemaan Tough Viking -kilpailua.

Tough Viking on ruotsalaisten rannikkojääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty esteratajuoksukilpailu. A-Z Sportswear aloittaa kilpailun virallisena pääsponsorina 1. tammikuuta 2017.

Urheilumerkin toimitusjohtaja Knut-Erik Kollberg näkee brändeissä samankaltaisuuksia.

"Aivan kuten A-Z, myös Tough Viking on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat haastaa itsensä urheilulajista, tasosta tai taustasta riippumatta. Kilpailussa on kyse henkisestä voimasta ja kestävyydestä, ja niitä arvoja me edustamme ja haluamme edistää. Teemme jatkossa yhdessä Tough Vikingin kanssa monia jännittäviä asioita", Kollberg sanoo tiedotteessa.

A-Z:n markkinointijohtaja Jens Bonesmo sanoo Tough Viking -kilpailun olevan esimerkki siitä, ettei paremmaksi urheilijaksi tulla materiaalien tai vaatteiden avulla, vaan siihen vaaditaan puhdasta halua, kestävyyttä ja motivaatiota.

"Estekilpailussa ei ole kyse päällä olevista vaatteista. Kilpailu vaatii kestävyyttä, notkeutta, nopeutta ja voimaa, ja loppujen lopuksi sinä olet ainoa, joka niihin voi vaikuttaa. Motivaatio tulee sisältäpäin", Bonesmo sanoo.

A-Z on Ibrahimovićin ja pohjoismaisen vaatejätin Varnerin yhteistyöhanke. Merkkiä myydään 21 Euroopan maassa, myös Suomessa.

Seuraavan kerran haastekilpailu Tough Viking järjestetään Helsingissä 9. syyskuuta 2017. Ensi vuonna kilpailu järjestetään myös Göteborgissa, Tukholmassa, Oslossa ja Pariisissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.