Digitekniikka 47 artikkelia

Walmart testaa uusien työntekijöiden soveltuvuutta virtuaalilasien avulla
Digitekniikka
Wörks loi DNA:lle uuden markkinointiviestinnän konseptin, joka keskittyy tunteisiin
Markkinointi
WhatsApp yrittää hillitä valeuutisten leviämistä – rajoittaa viestien uudelleen lähettämistäUudistuksella on tarkoitus torjua huhujen, väärän tiedon ja valeuutisten leviämistä.
Sosiaalinen media
Robotti mokasi pahemman kerran – yli 20 Amazonin varaston työntekijää joutui sairaalahoitoonYhdysvalloissa 24 verkkokauppajätti Amazonin työntekijää on joutunut sairaalahoitoon, kun keräilyrobotti hajotti vahingossa karhusumutepurkin. Sumutteen vaikuttava aine on kapsaisiini, joka tekee muun muassa chileistä tulisia.
Tekniikka
Myyntivaikeuksien kanssa painiva Apple joutuu turvautumaan yllättävään temppuunUusimmat iPhonet eivät näytä menevän kaupaksi odotetulla tavalla.
Digitekniikka
Tutkimus: markkinointijohtajat keskittyvät jatkossa entistä enemmän teknologiaanYritysten markkinointijohtajat kinnittävät jatkossa enemmän huomiota teknologiastrategioihin, kertoo tuore tutkimus.
Markkinointi
Facebook lanseeraa laitteen, jolla voi katsella ihmisten koteihin – yksityisyyshuolet nousivat pintaan saman tienLuottamus Facebookiin on rapissut rajusti etenkin tämän vuoden aikana. Niinpä monelle on melkoinen kynnys hankkia Facebook-laite kotiaan kurkkimaan. Facebook yrittää ylittää tuon kynnyksen Portal-"näköpuhelimellaan".
Digitalisaatio
Kommentti
Risto Malin
Älykkäänä älykkäillä ostoksilla – kaksi kasvavaa riskiä väijyy
Markkinointi
Analyytikko ennustaa kovia myyntilukuja Applen hittituotteelle
Digitekniikka
Applea syytetään patenttiloukkauksesta – viranomaiset aloittivat tutkinnanYhdysvaltain kauppakomissio on aloittanut tutkinnan Applen mahdollisesta patenttiloukkauksesta sen ruudunjako-ominaisuuteen ja AirPlay-toimintoon liittyen.
Tekniikka
Venäjän Googlena tunnettun Yandexin keskustelubotti poikkesi ikävällä tavalla protokollasta – ilmoitti tukevansa StaliniaVapaamuotoisia keskusteluja käyvät sovellukset eli keskustelubotit ovat osoittautuneet arvaamattomiksi kumppaneiksi. Esimerkiksi Microsoftin Twitter-botti Tay yltyi rasistiseksi käyttäjien pommitettua sitä erilaisilla asiattomuuksilla. Tay oli rakennettu oppimaan käymistään keskusteluista ja sen se teki liiankin hyvins. Lopulta Microsoftin oli poistettava pahasuinen bottinsa linjoilta.
Ulkomaat
Suomalainen Mixed Reality -tarinakokemus nappasi voiton New YorkissaFuture of Storytelling -palkinnon tarkoituksena on löytää projekteja, joihin sisältyy virtuaalista, yhdistettyä ja lisättyä todellisuutta.
Tekniikka
Netflix ottaa uuden keinon käyttöön taistelussa piraatteja vastaanNetflix hakee tekijänoikeuksien ja sisällön suojaamisen koordinaattoria, jonka tehtävänä on muun muassa nuuskia verkosta Netflix-piratismia.
Televisio
Selätä jatkuva sähköpostistressiSähköpostiruuhkan voi ottaa muutamalla yksinkertaisella keinolla hallintaan.
Internet
Oikotie ostaa asuntomyynnin- ja markkinoinnin palveluja tuottavan suomalaisyrityksen: "Asuntokauppa on digitalisoitumassa kovaa vauhtia"Oikotie Asunnot Oy ostaa liiketoimintakaupalla LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n liiketoiminnan.
Yrityskaupat
Sammio