Energia 25 artikkelia

Carunan uusi kampanja johdattaa sähköasioiden saloihin humoristisella otteella: ”Suomalainen arvostaa silottelematonta suoruutta”
Mainonta
Kiroilevan hiilen piirtäjä Milla Paloniemi: ”Olen saanut paljon pöyristyneitä viestejä siitä, että Kesko plagioi Kiroilevaa siiliä”
Markkinointi
Nokia käärii hihansa ja hyppää toden teolla mukaan ympäristötalkoisiin – ”Tuho planeetalle olisi peruuttamaton”
Digitalous
Puhtaita puheita – Ilmastonmuutos on olennainen osa energiaa ja polttoaineita myyvien yhtiöiden brändiä
Markkinointi
”Siperian Malediiveiksi” kutsuttu myrkyllinen kaatopaikka on niin suosittu selfiekohde, että energiayhtiö joutuu asettamaan sille jatkuvan vartioinnin
Sosiaalinen media
Kommentti
Maarit Alkula
Vastuullisuus on uusi musta – paitsi, jos se osoittautuukin hiilenmustaksi
Markkinointi
Kommentti
Matti Kankare
Ja näin sähkökilpailu uhkaa hyytyä Netflix-ilmiön myötä – jos ei olla tarkkoinaOnko tuttua? Sähköyhtiöt ovat tarttuneet nopeasti ajan ilmiöön: maksa kuukaudessa x-määrä euroja ja saat summalla tätä ja tätä palvelua.
Sähkö
Suomen energiatekijät ottivat tuplavoiton brändikisassa IslannissaSuomalaiset yritykset nappasivat kaksoisvoiton kansainvälisessä energia-alan Charge 2018 -brändikilpailussa Islannissa.
Tapahtumat
Kotimaan Energia sai pyyhkeitä puhelinmyynnistä – kauppaa nyt sähköä kadullaKuluttajaviraston hampaissa puhelinmarkkinointitavastaan ollut Kotimaan Energia tekee nyt sähkösopimuksia kadulla.
Markkinointi
Kommentti
Matti Kankare
Turhaakin turhempi sähkön kilpailutusSäävarman sähköverkon rakentaminen näyttää tuhoavan enemmistöltä järkevän sähkön kilpailutuksen.
Sähkö
Sähköyhtiöiden epäasiallinen puhelinmyynti kirvoittaa valituksia – lakimies kertoo, miten sopimus kannattaa kilpailuttaaKKV:n kuluttajaneuvontaan tulee vuosittain parisataa yhteydenottoa sähköyhtiöiden epäasiallisesta markkinoinnista.
Sähkö
Ole rohkea, mutta älä valehtele
Energia
Ei lahjoja, vaan pienempi sähkölasku!
Energia
Vattenfall tiedottaa radiossa
Energia
Fortum uusi viestintäjohtoa
Energia
Sammio