Iso-Britannia 25 artikkelia

Brittihallitus pönkitti brexit-sopimusta Facebook-mainonnallaIson-Britannian hallitus on käynyt kansalaisten kukkarolla saadakseen tukea brexit-sopimukselle.
Iso-Britannia
Brittiketjujen mainosfilmit ovat hämmentävän samankaltaisia – "Emme ole kovinkaan huolissamme"Sainsbury'sin jouluspotti on herättänyt ihmetystä. Se muistuttaa monella tapaa kilpailijoiden John Lewisin ja Waitrosen syksyistä mainosta.
Mainonta
Britit elvyttävät ostoskatuja verohelpotuksilla ja "rupattelukahviloilla"Kauppakuolemat kiihtyvät Britanniassa. Keskimäärin 14 liikettä lopetti toimintansa päivän aikana vuoden ensimmäisellä puoliskolla.
Kauppa
Kauppayhtiö ei saanut mainostaan julki televisiossa – Greenpeacen tekemä video kertoo palmuöljyn vaikutuksistaSupermarket-ketju Iceland ei saanut ympäristöjärjestö Greenpeacen tekemää videota televisioon, mutta se kerää huomiota verkossa.
Mainonta
Brexit-epävarmuus näkyy markkinoinnin panostuksissaBrittimarkkinoijat ovat epävarmoja tulevaisuudesta muun muassa brexit-neuvottelujen vuoksi.
Markkinointi
P.S. Kuva olis kivaMusiikki on tärkeintä, mutta läpilyönti Isossa-Britanniassa vaati komeat kuvat.
musiikkiteollisuus
Kansan ääni käyttöönBritannian lankaverkkoyhtiö ja 3G-operaattori usuttivat kansan vastustamaan kilpailijoiden "piilolaskutusta".
bt
Digiviidakko nielaisi katsojatKun digi-tv tuo ruutuun parisataa kanavaa, katsoja on hukassa. Briteillä on siitä kokemusta.
digitaalinen tv
Tämän mainoksen olisin halunnut tehdä
Tämän mainoksen olisin halunnut tehdä
Kyllä Tesco tietääIson-Britannian suurin kauppaketju Tesco hahmottaa kuluttajien tarpeet maailman parhaalla kanta-asiakassysteemillään.
tesco
L'Oréalin mainoksia hyllylle
mainoskampanjat
Tule törky takaisin!
kolumni
Isoveli MarketingOrwellin vuosi 1984 alkaa olla täyttä totta. Hypermarkkinointi edellyttää kuluttajien pitkälle menevää tuntemista.
hypermarkkinointi
Maihinnousu Manchesteriin
soittolista top 40
Ihan pihallaUlkomainonta tuplasi muutamassa vuodessa osuutensa Ison-Britannian mainosmarkkinoista. Seuraavaksi temppu on tarkoitus tehdä Suomessa.
ulkomainonta
Sammio