Kauppakeskukset 18 artikkelia

Äänimainos panee ajatuksia päähänÄänimainoksessa on voimaa.
äänimainokset
Kaikki kaupanCitycon pyrkii rakentamaan kauppakeskuksistaan entistä uskottavampaa mediaa, jossa myytävänä ovat myös ääni ja haju.
kauppakeskukset
Käytäväkisa koveneeKauppakeskusten käytävämyynnistä on tullut ympärivuotinen ilmiö. Suhtautuminen kaupustelijoihin vaihtelee.
kauppakeskukset
8 x? / Susanne Markkanen, cool hunter & retail trend specialist, Nero Partners
susanne markkanen
Taas ne tulevat!Miinus viirus, Hintasirkus, Myrrikaani, Mammuttimarkkinat, Lohkotut hinnat, Hullut päivät, Pyöreät päivät, Yllätyspäivät, Sembalot... M&M selvitti suurten hintakampanjoiden speksit.
kauppa
Häh?
häh
Kauppa vai kaupunki?
kolumni
Lempäälän syvin olemus
kolumni
Kaupan jakajatKaksi viikkoa sitten Helsingin keskustaan avautunut Kamppi kiristää kaupan kilpailua pääkaupunki­seudulla. M&M keräsi suurten kauppa­keskusten edustajat pöydän ääreen ja kysyi, miten kaupan kakku jaetaan ja minne menee kuluttaja.
kauppakeskukset
Kamppi starttaa kampanjan
kampin keskus
Yltiöoptimistinen kauppa?
toimituksen kommentti
Brändiä Sellon täydeltäEnsi viikolla ovensa avaava kauppakeskus Sello tuo pääkaupunkiseudulle kasan uusia brändiliikkeitä.
sello
Sello vireessäSellon kakkosvaihe on Espoon suurin erikoiskaupan pyydys, jonka vuokralaiset alkavat olla selvillä.
sello
Helsinkiin sisustuskauppakeskus
helsinki
Forum huitoo näkyvyyttäKiristyvän kilpailun edellä Forum haluaa parantaa spontaania tunnettuuttaan ja laatumielikuvaansa. Nyt imago on virttynyt vaikka kauppa käy kuin siima. Avustajakseen Forum on valinnut Bob Helsingin.
forum
Sammio