Koneet ja laitteet 16 artikkelia

iPhonen suunnittelija lähtee Applelta ja jättää jälkeensä ristiriitaisen perinnön
Design
Vuosi ilman älypuhelinta? Jos kirjailija onnistuu, Vitaminwater maksaa 100 000 dollariaCoca-Colan ja Vitaminwaterin joulukuussa julkaisema haaste sai 100 000 vastausta. Vapaaehtoisten joukosta valittiin fantasiakirjailija Elana Mugdan.
Markkinointi
Amazonin Jeff Bezos sai huutia kiusatun tytön äidiltä: "Pyydä anteeksi"Amazonin Alexa-apurin kaimoja on maailmalla runsaasti, mikä on aiheuttanut monille jo harmia.
Tekniikka
Nokia-puhelimia valmistava HMD Global kasvoi maailman nopeimmin älypuhelimissaHMD Global toimitti melkein 5 miljoonaa Nokia-älypuhelinta viime kvartaalilla.
Koneet ja laitteet
Nokian peruspuhelimet tekevät taas kauppansa – HMD on jo maailman toiseksi isoinSuurin osa peruspuhelimista myydään Intiassa ja muissa kehittyvissä maissa.
Koneet ja laitteet
Huoli heräsi lasten kännykänkäytöstä – myös oma puhelinaika arveluttaa
Koneet ja laitteet
Applen vanhan vempaimen hinta nousi 500-kertaiseksi
Koneet ja laitteet
Huawei löi kilpailijaa vyön alle iPhone-jonon tempauksellaHuawei jakoi iPhone-jonottajille yhtiön logolla varustettuja varavirtalähteitä.
Tekniikka
Honorin testaus paljasti jotakin outoa – Huawei myöntää huijanneensa, koska muutkin tekevät niinHuawei lupasi messuilla teknologiatoimittajille, että tulevaisuudessa testitiedot varmennetaan riippumattomalla osapuolella.
Koneet ja laitteet
Paremmat näytöt ja kamerat kiinnostavat – puhelinten keskihinta nousiTilastojen perusteella on todennäköistä, että suomalaisilla on loppuvuonna entistä sileämmät vaatteet ja tuunatumpi karvoitus.
Kauppa
Kommentti
Matti Kankare
Onko 39 euron antenni oikeasti markkinaoikeuden asia?DNA:n ja Ylen kiista näyttää olevan jatkumoa koko digiajan sählinkeihin.
Mielipide
Lauri Markkanen ja Lenita Airisto edistävät uutuus-Nokian myyntiä SuomessaTänään Suomessa myyntiin tulevat Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 plus ja uusi Nokia 6.
markkinanäkemys
Nokian brändi vetoaa Intian millenniaaleihinNokian toimitusjohtaja Rajeev Suri on tyytyväinen HMD Globalin liiketoimintaan.
Koneet ja laitteet
Puheohjautuvat laitteet saapuvat - älykaiutin auttaa ja ärsyttää joPuheohjautuvat älykaiuttimet kehittyvät kovaa vauhtia. Muun muassa Domino's ja Nestlé ovat hypänneet puheohjautuvuuden markkinaan.
Tekniikka
Pian matkapuhelin kulkee jo 5,5 miljardin ihmisen taskussaLangattomien puhelinten käyttäjien määrä kasvaa edelleen etenkin Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa, kertoo Forrester.
Puhelimet
Sammio