Koneet ja laitteet 18 artikkelia

Älykellot käyvän kaupaksi myös koronan vuonna – yhden kohderyhmän kysyntä kuitenkin romahti
Elektroniikka
”Hiiri ja näppäimistö ei ole paras käyttöliittymä luovassa työssä”, totesi Mikko Kesti – nyt Loupedeckin säätökonsoli menestyy kansainvälisesti
Yrittäminen
iPhonen suunnittelija lähtee Applelta ja jättää jälkeensä ristiriitaisen perinnön
Design
Vuosi ilman älypuhelinta? Jos kirjailija onnistuu, Vitaminwater maksaa 100 000 dollariaCoca-Colan ja Vitaminwaterin joulukuussa julkaisema haaste sai 100 000 vastausta. Vapaaehtoisten joukosta valittiin fantasiakirjailija Elana Mugdan.
Markkinointi
Amazonin Jeff Bezos sai huutia kiusatun tytön äidiltä: "Pyydä anteeksi"Amazonin Alexa-apurin kaimoja on maailmalla runsaasti, mikä on aiheuttanut monille jo harmia.
Tekniikka
Nokia-puhelimia valmistava HMD Global kasvoi maailman nopeimmin älypuhelimissaHMD Global toimitti melkein 5 miljoonaa Nokia-älypuhelinta viime kvartaalilla.
Koneet ja laitteet
Nokian peruspuhelimet tekevät taas kauppansa – HMD on jo maailman toiseksi isoinSuurin osa peruspuhelimista myydään Intiassa ja muissa kehittyvissä maissa.
Koneet ja laitteet
Huoli heräsi lasten kännykänkäytöstä – myös oma puhelinaika arveluttaa
Koneet ja laitteet
Applen vanhan vempaimen hinta nousi 500-kertaiseksi
Koneet ja laitteet
Huawei löi kilpailijaa vyön alle iPhone-jonon tempauksellaHuawei jakoi iPhone-jonottajille yhtiön logolla varustettuja varavirtalähteitä.
Tekniikka
Honorin testaus paljasti jotakin outoa – Huawei myöntää huijanneensa, koska muutkin tekevät niinHuawei lupasi messuilla teknologiatoimittajille, että tulevaisuudessa testitiedot varmennetaan riippumattomalla osapuolella.
Koneet ja laitteet
Paremmat näytöt ja kamerat kiinnostavat – puhelinten keskihinta nousiTilastojen perusteella on todennäköistä, että suomalaisilla on loppuvuonna entistä sileämmät vaatteet ja tuunatumpi karvoitus.
Kauppa
Kommentti
Matti Kankare
Onko 39 euron antenni oikeasti markkinaoikeuden asia?DNA:n ja Ylen kiista näyttää olevan jatkumoa koko digiajan sählinkeihin.
Mielipide
Lauri Markkanen ja Lenita Airisto edistävät uutuus-Nokian myyntiä SuomessaTänään Suomessa myyntiin tulevat Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 plus ja uusi Nokia 6.
markkinanäkemys
Nokian brändi vetoaa Intian millenniaaleihinNokian toimitusjohtaja Rajeev Suri on tyytyväinen HMD Globalin liiketoimintaan.
Koneet ja laitteet
Sammio